Зачинено Виключно для СПЕЦ адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Колесник

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
116
Реакції
54
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Харрісон
  2. Особистий нікнейм: Саша Колесник
  3. Суть скарги: Є Питання ??? по данній скарзі та рішенням ГА. Я розписав скарги, та що він не правильно їх розглянув, відповіді по цьому приводу я не отримав?
    Тиць - На відео нище (Розмова з Тоні Харрісон) на 6:13 було сказано, що скарга буде перерозглянута але як бачимо нічого не змінилося.
    Та сама цікава скарга це вердикт данного адміністратора, яка була ПРОІГНОРЕНА - Тиць - (Дуже цікава скарга як він блатує людину. Як він проігнорував ПЕРЕШКОДУ, та дм зз, зато видав мені дмзз за 2 удара по людині з кулака, коли вона мене обмежила в пересуванні, тим сами мене спровокувала, також там чути, що я дав попередження, а що саме цікаво як він захищає (блатить) людину на яку була складена скарга, починає розказувати про якісь (недоробки гри, багоюзи, <відео нище>) коли мене вбили, хоча там чітко видно як людина в мене довгий час цілиться та вбиває. Хочу також підмітит, що данний адміністратор ссилався в данній ситуації на багоюз, при тому, що за багоюз є також покарання, цей момент він також проігнорував.) Після того як він видав покарання, він вирішив перерозглянути Оцю скаргу та видав мені варн (Збіг обставин? Не думаю).
    З тих всіх ситуацій, які відбулися, я можу зробити висновок та розцінювати дії данного адміністратора не коректними по двум причинам. Перша це банальний блат своїх друзів. Друга це особистий негатив до мене, моїх друзів та мого клану (Це можна побачити, по перерозляді та недорогляді ТІЛЬКИ НАШИХ СКАРГ від його імені) . Я вважаю якщо у Адміністратора є якесь особисте та "предвзяте" відношення, що не не дає йому змоги розглядати скарги та приймати адекватне та справедливе рішення. Також через данного адміністратора нами було прийняте рішення ВИДАЛИТИ клан, тому що ми не бачимо сенсу розвиватися, когда кла зливає Адміністратор.

Також я не отримав відповіді від шановного Кріса Ханзо куди все ж таки ділися 100 балів. На ГРП мій клан зробив саме більше від всіх кланів та перевозив Генерала. І мав отрмати 100 балів, але з відео (Розмова з Тоні Харрісон) 1:54 - чути як він каже, що нам дали 50 балів. Що це за двійні стандарти??
    Також питання, до моменту коли він написав "Ситуація з Вашим соклановцем Саша Колесник, він отримує покарання у вигляді нешанобливого ставлення до адміністрації - /pmute 120.". А яке тоді понесе покарання Адміністатор який (Розмова з Тоні Харрісон) 21:59 - обізвав людину, тобто гравця.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Розмова з Тоні Харрісон
  5. Дата походження:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Відповідь надав в цій скарзі - click
Якщо на далі будете флудити скаргами Ви отримуєте покарання.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі