Василь Сміт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Кві 2024
- Дописи
- 152
- Реакції
- 387
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Василь Сміт (Чиплик)
- Суть скарги:
- Вітаю, шановний керівник Проекту.
Цей текст мені непросто писати.
Я чудово памʼятаю свою помилку - тоді я обманув адміністрацію. І це рішення було однозначно неправильним. За це я поніс покарання.
Минуло більше трьох місяців… Часу більш ніж достатньо, щоб по-справжньому зрозуміти й переосмислити все.
І я зрозумів. Не тому що «хочу повернутись на посаду», а тому що справді соромно перед вами й перед собою за той вчинок.
Я не шукаю виправдань. Я не ховаю голову в пісок. Я визнаю: це була моя провина.
Але кожна людина заслуговує на право змінитись. Іноді одного падіння достатньо, щоб зрозуміти, як сильно ти цінував те, що мав.
Цей проєкт для мене - більше, ніж просто сервер. Тут я розвивав організації, вкладав душу в те, що робив. ДСНС, СБУ Д - це були не просто посади, це була частина мого щоденного життя тут. І я хочу знову мати можливість бути частиною цієї спільноти на повну силу.
Я не прошу забути мою помилку. Я лише прошу - дайте мені змогу довести, що я став іншим.
Усі ми люди. Усі ми помиляємось. Але й усі ми заслуговуємо на шанс виправитись.
Я дуже щиро вас прошу - зніміть ЧС і дайте мені можливість повернутись. Я готовий працювати ще більше, ще краще - і головне - чесно.
З великою повагою, вірою і щирим бажанням виправитись, - Василь
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 10.06.25
Останнє редагування: