Відмовлено Виключно для Сергія Коваленка / ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Василь Сміт (Чиплик)
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю, шановний керівник Проекту.

Цей текст мені непросто писати.
    Я чудово памʼятаю свою помилку - тоді я обманув адміністрацію. І це рішення було однозначно неправильним. За це я поніс покарання.
    Минуло більше трьох місяців… Часу більш ніж достатньо, щоб по-справжньому зрозуміти й переосмислити все.

І я зрозумів. Не тому що «хочу повернутись на посаду», а тому що справді соромно перед вами й перед собою за той вчинок.

Я не шукаю виправдань. Я не ховаю голову в пісок. Я визнаю: це була моя провина.
    Але кожна людина заслуговує на право змінитись. Іноді одного падіння достатньо, щоб зрозуміти, як сильно ти цінував те, що мав.

Цей проєкт для мене - більше, ніж просто сервер. Тут я розвивав організації, вкладав душу в те, що робив. ДСНС, СБУ Д - це були не просто посади, це була частина мого щоденного життя тут. І я хочу знову мати можливість бути частиною цієї спільноти на повну силу.

Я не прошу забути мою помилку. Я лише прошу - дайте мені змогу довести, що я став іншим.
    Усі ми люди. Усі ми помиляємось. Але й усі ми заслуговуємо на шанс виправитись.

Я дуже щиро вас прошу - зніміть ЧС і дайте мені можливість повернутись. Я готовий працювати ще більше, ще краще - і головне - чесно.

З великою повагою, вірою і щирим бажанням виправитись,
  5. Василь
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  7. Дата походження: 10.06.25

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,056
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

На жаль, змушені відмовити, оскільки це порушення яке здійснили є критичним.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі