Зачинено Виключно для Сергія Коваленка (а не для Кріса Ханзо не нада брати на себе відповідальність коли я пишу для Керівника)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Краунт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
219
Реакції
844
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
  2. Особистий нікнейм: Сергій Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю Сергій Коваленко. хочу поскаржитися на ГА 05 серверу а саме на Кріс Ханзо . Даний адміністратор розмовляє на підвищених тонах з гравцями (пруфи будуть тут) . Хочу розповісти про свою ситуацію так я не буде себе оправдовути я замовив гравців на сльот за що отримав бан на 14 за ініціатор дм на сльоті минуло приблизно дня 2-3 я опдумав і вирішив написати оскарження це моє 1 велике покарання на що Кріс відповідає Оскарженюю не підлягає пруфи . Я важаю що люди які роблять перші великі помилки заслоговують на 2 шанс . ТАКОЖ ХОЧУ ПОБАЧИТИ ДУМКУ ГРАВЦІВ ПОПОВОДУ ГА 05 СЕРВЕРУ.Також як було видно Кріс сам розглянув на себе скаргу тут. Та видалив думку гравців тут УСІМ ГАРНОГО ВЕЧОРА
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): докази вказані вище
  5. Дата походження: 12.08.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Так як головна адміністрація є керівниками своїх серверів то ми вправі розглядати скарги на самих себе, якщо знаємо як надати відповідь на питання. Тому відповідь від мене що до Вашої ситуації можете ознайомитись тут - click.
Якщо на далі будете флудити скаргами то, отримаєте блокування облікового запису на форумі згідно правил форуму.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі