Розглянуто Виключно для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
1. Сервер у діскорді:01 02 03 04 05 06
2. Нікнейм теха:Модерація Діскорду
3. Особистий нікнейм (Discord):Olexandr3350
4. Суть скарги:Шановний Сергію була не приємна ситуація а саме заблокували мене за P9 якщо не помиляюсь(Вихваляння нацизму расизму у будь яких видах) був у мене опис у діскорд(Демократію приносим 1488) чесно я не знав шо дане число означає(Вихваляння нацизму) Давали мені попередження але я його не бачив так як у той канал я не дивлюсь зазвичай потім як я написав був 1 скаргу на розблокування в тій скарзі написано що мене двічі попередили про зміну опису якщо не помиляюсь у чаті мене були попередили тільки прибрати тег (СБУ Д) бо тоді не було ролі а тег стояв але саме про опис не було потім потім в тій же самій скаргі написано було що мене закликали були ознайомитись з новими правилами АЛЕ мене не було там згадано і я не ознайомився з ними а просто були написано у чат.Прошу пане Сергію ознайомитись з скаргою і винести справедливе рішення.P.s(Прошу вас зі мною связатись у діскорд для більш детальної розмови olexandr3350)P.s Виключно тільки для Керівника проекту Сергія Коваленка
5. Доказ: (скриншот/відео):(Блокування дс)
1731347993338.png

6. Дата походження: 25.10.2024(Якщо не помиляюсь)

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Вас буде розблоковано, але якщо ситуація повториться, в оскарженні буде автоматично відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі