Кірюха Шевчук
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 24 Січ 2023
- Дописи
- 244
- Реакції
- 260
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора:Павло Буданов
- Особистий нікнейм:Кирил Артемчук
- Суть скарги:Вітаю, шановний Сергій Коваленко!Звертаюся до вас із такою проблемою. Розкажу всю історію.
Майже 7 місяців тому, а точніше 24.05.2024, мене було заблоковано за передачу акаунту. Розкажу правду: на той момент я перебував на посаді лідера УЗ. Відстоявши 14 днів, отримав 2/3 доган і 1/2 попереджень. Я вже вирішив, що мені нема чого втрачати, тому передав акаунт другу.(Хочу зазначити, що після цього від мене не було жодного грубого порушення.)
Після блокування я відстояв дві посади лідера та двічі був заступником лідера. Під час завершення терміну на посаді лідера ДСНС я вирішив подати заявку на адміністратора. З першого разу не пройшов співбесіду. Потім спробував ще раз через тиждень, і на той момент КА Юра Дмитришин зробив виключення щодо мого блокування та взяв мене на посаду Ігрового помічника.
Згодом я був знятий із цієї посади через те, що не пройшов голосування. Після цього відстояв ще одну лідерку в СБУ К та двічі побував заступником лідера НПУ К. Потім вирішив знову подати заявку на адміністратора, але отримав відповідь: "Відмовлено. Від вас були грубі порушення на іншому сервері".
У заявках на Ігрового помічника зазначено, що КД після блокування триває 6 місяців, але вже минуло майже 7.Тим більше, я вже перебував на посаді Ігрового помічника після блокування.
Прошу допустити мене до співбесіди на ІП або хоча б пояснити, що мені потрібно зробити, щоб стати адміністратором. Якщо для цього потрібно відстояти ще 4 лідерські терміни, я готовий це зробити, якщо після цього мене допустять до співбесіди. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження:14.12.2024
Останнє редагування: