- Реєстрування
- 2 Тра 2024
- Дописи
- 316
- Реакції
- 307
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко та інші особи, які фігурують у даній скарзі
- Особистий нікнейм: Володя Шуфляда
- Суть скарги:
- Шановний пане Сергію!
- Звертаюся до Вас як людина, яка вважає за необхідне висловити низку зауваг, які вже давно потребували озвучення. Чесно зізнаюсь: раніше я не наважувався зробити цей крок. Причини як боязнь, так і небажання "псувати стосунки". Однак наразі, маючи ЧСП, почуваюся зобов'язаним донести до Вас інформацію, яка, на мою думку, має вагоме значення для 03 серверу. Моя скарга безпосередньо стосується ситуації, яку нещодавно описала моя колишня колега Софія Барбара. Йдеться про обіцянки високих посад, які зрештою залишилися лише словами. Хочу наголосити, що випадок Софії не поодинокий. У подібній ситуації опинився і я, а також ще один адміністратор (на жаль, не пригадаю його нік. На той час я обіймав посаду слідкуйочого неоф. Робота йшла злагоджено, відчувався прогрес, і здавалося, що мій вклад не залишався непоміченим. ЗГС неоф Даніель Хомс неодноразово особисто повідомляв мені: мовляв, "Шуфляда, я бачу твою активність, зміни скоро будуть, я тебе порекомендую на ЗГС неоф". За цих умов я докладав ще більше зусиль, намагався якісніше виконувати свої обов’язки. Однак ситуація набула абсурдного характеру. Спілкуючись з іншим адміністратором, я дізнався, що аналогічні обіцянки отримав і він. При цьому жоден з нас не був попереджений про конкуренцію чи наявність інших кандидатів. Ми, як мінімум, заслуговували на відкритий процес хоча б елементарне інформування про подальші кроки. Через цього ж адміністратора я дізнався орієнтовну дату обдзвону була це неділя. Згодом її перенесли на понеділок. Але вже в понеділок, близько 13:00, ми отримуємо повідомлення у адмін групі: "Нікіта Волков призначений на посаду ЗГС Неоф". Жодного обдзвону, жодного офіційного обговорення, жодного пояснення. Нас просто поставили перед фактом.
Хочу окремо зауважити: Нікіта Волков уже обіймав цю посаду раніше але був знятий менше ніж за тиждень через нецензурну лексику та інші порушення (якщо не помиляюся). Це викликає цілком логічне запитання: які саме критерії нині застосовуються при призначенні на керівні посади? І чи враховується репутація кандидатів та їхня попередня поведінка?
Насамкінець хочу звернутися до гравців.
Не бійтеся висловлюватися. Якщо ви стали свідками аналогічних ситуацій пишіть скарги. Разом ми можемо донести правду до тих, хто здатен вплинути на зміни.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 03.06.2025