Олег Степаненко_1
Отаман
- Реєстрування
- 10 Гру 2024
- Дописи
- 113
- Реакції
- 29
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Олег Степаненко
- Суть скарги: Автомобіль Chevrolet Corvette C8 був забраний з батл пасу, після того на б/у ринку вилазить повідомлення "Цей транспорт можна буде продати через 29 днів 18 годин". Це просто неприпустимі такі дії, оскільки гравці донатять на батл пас щоб отримати ті призи та продати за хорошу суму, а розробники вирішили наплювати на гравців і зробили кд. Вони чекають щоб автомобілів стало багато і ціни були в межах 20-25кк замість 50-60кк. У нас дуже гарний сервер на якому ціни в 2-3 раза перевищують ніж на інших, а на цю машину зараз дають досить хороші суми. Мало того, що пропуски подорожчали, так ще й машину не можна продати протягом перших днів. Це безвідповідальність, та неповажне ставлення до всіх гравців Ukraine GTA. Чому той хто донатив для прикладу 15-20 тис. грн в гру, і продасть її через місяць за 20кк, та той хто купив тільки пропуск і продасть її також за 20кк. Це просто неприпустиме ставлення до гравців. На мою думку це кд є безглуздим, оскільки кожен забирає цей автомобіль коли буде в силі. Чому я забрав сьогодні, та продам через 30 днів коли буде їх багато та ціна впаде в 2-3 рази, і я впевнений що кд в останні дні заберуть. Попри зміну класу деталей, ще зробили кд на продаж. Це вже переходить всі межі, та з таким відношенням скоро проект просто розпадеться, або люди перестануть донатити в таких масштабах. Я висловлюю думку за себе та кількох моїх знайомих/друзів які забрали машину в перші тижні, та не могли продати за дуже великі суми, коли машин було одиниці.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 03.08.2025