Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоВиключно для керівника проекту Владислава Савочкіна! Блат від адміністрації неоф. організацій клану Squeezе
Нікнейм адміністратора: Адміністрація Неоф. організацій
Особистий нікнейм: Джон Овнкензо
Суть скарги: Доброго дня Владислав Савочкін! Дана скарга не несе за собою ціль помсти в бік адміністрації чи клану Squeeze за те, що наший клан KenzoFamQ був видалений за 3/3 доган, а лише для того, щоб на сервері була справедливість та адміністрація була абсолютно нейтральною до всіх гравців на сервері!!! Я, як гравець 04 серверу від самого початку відкриття серверу, звертаюсь до Вас як до керівника проекту та хочу, щоб Ви розглянули дану скаргу на рахунок блату від адміністрації 04 серверу "Північна Україна", а саме адміністрація неоф. організацій!
І так, почнемо!
Адміністрація 04 серверу неоф. організацій підозрюється у відкритому блаті! Наведу причини: 08/04/24 Squeeze отримує догану (1/3) та попередження (1/2) за ось цією скаргою ТУТ(клікабельно) (скріншот видачі покарання в офіційному дс 04)), пізніше клан отримує догану за ось цією скаргою ТУТ, це вже виходить (2/3 догани) та (1/2 попередження). Йдемо далі, клан знімає одну догану за активну участь в ГРП і з цього моменту починається КД 7 днів на зняття догани/попередження відповідно до пункту правил неоф. організацій, залишається (1/3 догани) та (1/2 попередження). Пізніше клан отримує догану за масові порушення правил проекту (10+ скарг) за ось цією скаргою ТУТ. В результаті чого у клану стає (2/3 догани) та ( 1/2 попередження) і тут починається саме цікаве! На модератора Squeeze заливають скаргу ТУТ, її адміністратор розглянув та виніс вердикт за PG, відповідно до цього зробив запис в офіційний дискорд канал "Новини" ТУТ. І це вже відповідно клан отримав 3/3 догани та по правилам проекту мав понести покарання (4. Клан який отримує 3/3 доган видаляється або з його общака списуються кошти без попередження, і з цього місця починаються каруселі! Адміністрація відповідно покликала на пояснення до себе лідера ТУТ. Після довгих перемовин, відкат з яких Ви як керівник проекту можете затребувати від адміністратора, так як дані розмови мають вестись під фрапс та зберігатись 7 днів, шановний адміністратор ГС неоф Вова Сидоренко пише в офіційний дс 04 в розділі "Новини", що скарга була розглянута НЕВІРНО! Але ще раз повернемось до скарги, і тут відбувається чудо! Сам же автор відмовляється від розгляду даної скарги і це відбувається саме в момент коли лідер клану веде розмову з адміністрацією, неймовірно! Якщо на форумі є логи, то можна перевірити, що спочатку скарга була розглянута за PG, а потім рішення було видалено адміністратором і винесене нове рішення! Хоча, якщо пошукати в пошуку написані скарги від даного гравця "Пабло Кизаров" відповідно від якого і була написана сама скарга, то він від своїх скарг не відмовлявся ні в одній! Хоча, ще раз передивившись відкат, то там чітко видно як гравець та модератор клану Самурай Хард грубо висловлюється в бік гравців, що не є допустимим! І за що мав понести покарання та на клан мали дати попередження згідно нормативів! На прикладі: не за довго до цього, із-за нешанобливого ставлення до гравців від модератору нашого клану KenzoFamQ, який було видалено, було видано попередження ТУТ і ТУТ. Також хочу додати ще одне, перевірити логи дс 04, канал "Спілкування" на факт видалення повідомлень які несли в собі нешанобливе ставлення до гравців від лідера клану Squeeze, період цієї переписки був 31.03.24 приблизний час від 11:00 до 17:00, так як 09.04.24 всі повідомлення які несли в собі нешанобливе ставлення були видалені, повідомлення несли в собі грубу поведінку лідера клану, за що також клан мав понести покарання але із-за можливого блату від адміністрації абсолютно ніякого покарання винесено не було! На прикладі: наш клан KenzoFamQ отримував подібні покарання докази
Цілком і повністю відповідаю за кожне написане мною слово в цій скарзі і розумію, яке можливе покарання можу отримати за злив адміністрації та клану!
P.S. Виходячи з вище викладеної інформації, прошу розглянути скаргу та взяти на перевірку відносно блату від адміністрації Неоф. організацій 04 серверу, винести відповідне покарання порушникам правил проекту та видати законне покарання клану Squeeze
В разі роз'яснень та додаткових питань прошу звертатись в мій ТГ: jonkenzo та дс jonkenzo
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): всі докази вставлені в суті скарги
Вітаю шановний Джон Овнкензо
Доказів блату від адміністрації 04 серверу в даній скарзі я не побачив.
Візьмемо до прикладу цю скаргу. Вона була зачинена по проханню автора. Проте адміністрація , яка розглядала дану скаргу , допустила неуважність зі своєї сторони , та не побачила прохання автора через велику кількість повідомлень під скаргою. За цю ситуацію ГС та ЗГС Неоф , а також слідкуюча адміністрація отримала покарання та перерозглянула дану скаргу. Відповідно покарання клану також було анульовано.
Стосовно даного фото , та моєї розмови з ГС Неоф та лідером клану Squeeze. Ви говорите , що цілком і повністю відповідаєте за все сказане вами в скарзі, проте мені не зрозуміло, чому в цьому фото немає дати та часу. Можливо це через те , що ця розмова була на наступний день після даної ситуації, а не так як ви говорите , що вона була перед розглядом скарги.
Загалом можу сказати що я повністю в курсі ситуації навколо клану Squeeze, та порушень від слідкуючої адміністрації помічено на даний момент не було.
Владиславу Савочкіну скарга передана не буде.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.