На розгляді Виключно для керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
253
Реакції
572
Бали
153
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм адміністратора: для керівника проекту
3. Суть скарги: Вітаю пане керівник проекту.
Сталася ситуація, де гравець 04 серверу Володимир Кайовський створив відеоролик в якому висвітлив мої дані, а саме фото, місто проживання, добавив туди образу батьків та образливий контент еротичного характеру. Гравець не скинув посилання в офіційний дс чи телеграм гри, але розіслав їх по приватних дс каналах. Прошу звернути увагу що відео все ж таки має відношення до гри, адже в ньому згадується мій ігровий нікнейм. В реальному житті я Кайовського не знаю, лише як гравця 04 серверу, тому рахую створення й поширення такого контенту є неприйнятним та гравець має отримати покарання за поширення особистої інформації (якщо фото стоїть у мене на аватарці, то місто проживання там же не вказано) також у відео присутня жорстока образа моїх батіків.
Гравець поширив його по іншим каналам й гравці переглядають його та булять мене в грі цим відео, що створює значний дискомфорт.
Також гравець Енді Граймз 96101 сьогодні в офіційному дс 04 серверу в питаннях до адміністрації та в присутності ЗГС неофа включав на демці це відео та демонстрував тим хто перебував там, відповідно порушив правила гри розповсюджуючи це відео.
Рахую створення таких контентів про гравців є грубим порушенням, а інакше виходить кожен може створити таке відео про гравців, адміністрацію та поширювати між собою, головне не закидувати в офіційний дс?
Чому образа адміністрації чи проекту карається навіть якщо це не офіційні джерела, а образа гравців є нормою?
Прошу переглянути надані докази, відеооткати з войса та покарати гравців, адже залишивши їх безнаказаними ви дасте дозвіл всім гравцям створювати такі відеоролики та розповсюджувати їх, після чого гравцям буде некомфортно грати в цю гру.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
https://ibb.co/5Zmy4w0 - скрін з дс де видно що гравець з войса це Енді Граймз, який подавався на ролі кланівця в офіційному дс 04
Відеооткат з самим відеороликом та власником ютуб каналу на який Володимир Кайовський заливає також скарги на форум надала в особисті повідомлення в тг, Також додала откат з войса 04 серверу де Енді Граймз демонструє сам ролик
5. Дата порушення: 14.08.26

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі