Зачинено Виключно для керівника Ukraine GTA Олега Галицького, відповідь ГА не цікавить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Логінов

Старший Слідчий ДБР з особливо важливих справ
Реєстрування
19 Чер 2024
Дописи
238
Реакції
178
Бали
403
1. Святослав Логінов 185375
2. Рома Семеген, Конор Стоун
3. Вітаю шановний пане Галицький!
Звертаюся до вас із проблемою, яка регулярно виникає у половини гравців серверу, а саме, рівень професійної некомпетенції та халатності
ГС Неоф. Роми Семегена, яка прикривається ГА Конором Стоуном. Тільки за останні 2 тижні на даного адміністратора було подано понад 42 скарг, з яких понад 17 були схвалені (нижче надав повний список схвалених скарг). Кожна 2 скарга на форумі подається саме на цю людину, і багато з них отримують схвалення. Але ГА Конор Стоун робить тільки те, що підчищає за Семегеном, перерозглядаючи скарги, та проводить "бесіди", які як ми бачимо взагалі не працюють. Конкретно щодо моєї ситуації:
Я подав 3 скарги на гравців неоф організацій (посилання також наведено знизу), щодо різноманітних порушень, після чого очікував 2 дні на розгляд цих скарг (хоча відповідно до правил Ukrine GTA скарги розгялдають не більше 24 годин), на що отримав наступну відповід від пана Семегена:

Скарга 1:
Пояснення ситуації: мене вбили у зеленій зоні, при тому що єдиний випадок коли дозволяється відкривати вогонь у ЗЗ це самооборона при збройному нападі (Правила Ukraine GTA 6.2.1.). Також, було порушення правила PG, (1 держ. = 2 неоф).
Відповідь Семегена: Скарга була відмовлена, так-як тривалість відео менше 60 секунд. При цьому в пункті 3.7 правил подачі скарг сказано, що якщо ситуація виявилася короткою, то фрапсу більше 60 секунд не потрібно. В даному випадку так і було, так-як мене вбили як тільки я вийшов із ГУНПУ.

Скарга 2:
Пояснення ситуації: людина вийшла під час РП процесу. Скарга за тривалістю відео була більше ніж 5 хвилин, тому, я спеціально зазначив тайм-код порушення у 6 пункті.
Відповідь Семегена: Скарга була відмовлена через тривалість відео більше 5 хвилин. Про існування тайм-кодів наш ГС Неоф. схоже не знає, ну а навіщо.

Скарга 3: Ідентична ситуація із скаргою 2.
Відповідь Семегена: Скарга знову відмовлена через ту саму причину що і скарга 2. І в цьому випадку, скарга перевищувала час у 5 хвилин
на 8 секунд. І також були зазначені тайм-коди порушення. Але, у пана Семегена вистачає часу та сил щоб подивитися на цифру тривалості відео, ну а на те щоб перемотати його на зазначений час схоже ресурсів вже не вистачило.

В підсумку маємо наступну ситуацію: Роман Семеген просто прикривається формальними пунктами, не розглядаючи скарги по-суті, так-як це дає йому можливість блатити клани, чим він дуже любить займатися, що видно по кількості схвалених оскаржень, які гравці подають майже після кожної його відповіді у їх скаргах. Самі ж скарги в середньому очікують розгляду понад 3 дні, чим пан Семеген також прикривається, пояснюючи відсутність часу на те щоб перемотати відео до потрібного тайм-коду.

Яку ж маємо відповід ГА? А відповідь На
мою та інші скарги однакова - він або прикриває Семегена, просто повторюючи його тези або каже що скарга буде перерозглянута, просто підчищаючи за Семегеном. Щодо покарання, то не дивлячись на 17 схвалених скарг, ГА поки обмежується "бесідами№. І пояснення такому блату дуже просто - Конор Стоун спеціально прикриває Семегена, бо у випадку його зняття, якого гравці вимагають вже останні 2 місяці, в нього не буде ГС Неоф. і йому треба буде напрягатися та шукати нову людину на цю посаду. Але в результаті, пан Стоун тільки додає собі роботити, так-як за день йому доводиться розглядати по 5 скарг на пана Семегена.

Також хочу зазначити, що у цій скарзі я згадав тільки проблеми за останні 14 днів (з 15.08.26.), а насправді ситуація з даною людиною тягнеться вже дуже довгий час, через що неодноразово подавали скарги як до ГА, так і на ім'я керівництва проекту.

На кінець, хочу звернутися до вас, пане Галицький, із проханням нарешті почути голос гравців, та усунути даного адміністратора від виконання своїх обов'язків, з якими вона абсолютно не справляється. З приводу ГА Конора Стоуна, то до нього я також хочу звернутися, із проханням не боятися взяти на себе відповідальність, і прийняти рішення, якого чекє така велика кількість гравців.

Список схвалених скарг на Семегена (за останні 2 тижні):
1. Скарга 1
2. Скарга 2
3. Скарга 3

4. Скарга 4
5. Скарга 5
6. Скарга 6
7. Скарга 7
8. Скарга 8
9. Скарга 9
10. Скарга 10
11. Скарга 11
12. Скарга 12
13. Скарга 13
14. Скарга 14
15. Скарга 15
16. Скарга 16
17. Скарга 17

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,149
Реакції
2,025
Бали
643
Вітаю

ГС Неоф у міру своїх можливостей справляється з покладеними на нього обов’язками.
Звичайно, не виключений людський фактор - під час виконання великого обсягу роботи адміністратор може щось не помітити або допустити помилку при розгляді скарги.
Водночас загальна картина роботи ГС Неоф є хороша, враховуючи, що значну частину роботи він виконує самостійно.

Наразі вже сформовано команду слідкуючих адміністраторів за неофіційними організаціями. Надалі набір буде продовжено для формування повноцінної команди та пошуку кандидата на посаду ЗГС Неоф, що дозволить зменшити навантаження на ГС та пришвидшити роботу неоф.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі