Розглянуто Виключно керівниу проекту, ГА не розглядати!Некомпетентний розгляд скарги, ігнорування порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
116
Бали
32
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: Шановний Олегу Галицький, кілька днів тому я подав скаргу на двох гравців Анастасію Моррісон та Олега Моррісона, ці гравці на мою думку мають серйозні проблеми з адекватністю. Вони постійно провокують мене і моїх знайомих, тулять і провокують першими навмисно, сподіваючись що ми вийдемо з себе і вони матимуть чудову можливість викласти це на форум. Однак кожні їхні спроби, як і все інше закінчується провалом. В цей раз вони взагалі перегнули. Я написав скаргу з усіма доказами, на яких чітко видно я стою афк, вони підходять до мене і починають провокувати і насміхатися. Вони це робили навмисно щоб я вийшов з афк і вони мали можливість продовжувати порушувати правила. Окрім цього, Олег Моррісон крив матом та видавав себе за адміністрацію, тричі він питав "Шановний гравець Павло Голдман ви тут?". Скаргу розглянув адміністратор Адам Квенті і видав спочатку Анастасії Моррісон за мг а Олегу за неповажне ставлення. Він проігнорував 3 пункти від них, а саме:
7.8. Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня
Примітка: також вважається зміна нікнейму у діскорді та видача себе за іншого гравця, яким не являєтесь.
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Я покликав цього адміністратора у войс щоб запитати чому він видав їм таке м'яке покарання і проігнорував серйозні пункти порушень. Усю розмову він категорично заперечував факт провокації та видачу з себе адміністрації та взаємодії з гравцем афк. Щодо взаємодії афк він говорив:
1. Що гравець просто підійшов і говорив зі мною, тому ніякої взаємодії афк немає.
2. Що в реальному житті в афк ви ж не підете.
3. Що нема ніякої взаємодії афк, бо вони говорили тільки до мене і якщо адміністратор буде звертатися то це теж виходить взаємодія афк?
Видачу себе за адміністрацію він також заперечував. І він сказав що особисто куратор адміністрації Серго Голд не побачив там видачу себе за адміністрацію.
У правилах чітко прописано, що заборонено відігрувати будь - які рп ситуації прикидаючись адміністрацією, а він це зробив з корисливою метою, щоб я вийшов з афк подумаючи що до мене звертається адміністратор і щоб потім продовжити образи. І тим паче це було навмисно зроблено бо він це сказав разів 3. Також зауважу, що по цьому пункту гравцям видавали покарання, на форумі була аналогічна скарга. Також від адміністратора був проігнорований пункт взаємодії з гравцем афк, що на мою думку теж є порушенням оскільки на відео чітко видно що я стою афк, а вони в цей час приходять і насміхаються, також був мат в мою адресу. У правилах написано що заборонено відігрувати будь - яке РП з гравецем, який перебуває афк, тим паче провокації та нецензурна лексика.
6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK".
Я відійшов у цей час і потім по відкату дивився що вони виробляли. Прошу вас, шановний Олегу Галицький перерозглянути скаргу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга
5. Дата порушення: 13.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі