Відмовлено Виключно на розгдяд для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валік Вайт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
210
Реакції
259
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Валік Янко
  3. Суть скарги:
    Вітаю Шановний Пане Сергій Коваленко нище пишу на рахунок 02 сервера та нашого любимого Адміністратора!

Почнемо з ГС Неоф Василя Перегінця. На мою думку та думку багатьох гравців даний адміністратор не справляється зі своїми обов'язками та перевищує свої повноваження, ну і як без ,, Блата ,, . Вася зробив нове правило в неоф. орг. на 02 сервері а саме битв за території (point.) тим саме наш Вася їх не дотримує (можете переглянути тут point. ).

Сьогодні відбулась така ситуація що учасники клану WALHALLA написали аж 15 скарг на мій клан STSR і 9 з них відмовлено і що ви думаєте???
    - Правельно наш любий Вася не видав даному клану покарання за слив!

Також мені дуже цікаво як Васька може видати нам 2доганни і 1попередження по одній скарзі якщо там були порушення від місцевого, (point.)
    Можливо гравець під ніком Конан Хелл підкупив нашого Ваську, так як бивший адміністратор 02 сервера розповідав мені що ,, Конан для нас все, він закинув дуже багато грошей на цей проект і його всі адміни слухають та йому допомагають.
    Також після того як адміністратор видав нам 3 доганну він без причини забирає у нас 22 та 27 територію. На рахунок 32 території питань немає.

Халатність до посади. 10.10 вечором я написав у репорт Неоф тп, після чого Адміністратор під ніком Слава Марик тепнувся, я його попросив щоб він закликав нашого Василя після чого у відповідь отримаю від Слави що Вася тобі передає що йому на п0хуй. (нажаль доказів від мого лиця немає але є від лиця дівчини як стояла рядом point.). Також було діло в той самий день що я почав писати Ваську що він зробив помилку коли приймав битви за території, У відповідь отримую ігнор (point.)

Це все виглядаю як Особиста Неприязнь до мого клану STSR та до мене.

Підсумок : На мою думку потрібно зняти даного адміністратора з посади та поставити більш компететного адміністратора або всім знану
    Ріну Мкртчян !

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11.10.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно першого пункту щодо порушення правил схвалення заявок на битву - не помічено, так як не зрозуміло що саме ви маєте на увазі, так як правила змінювались досить часто.
Також це було введено для зручності проведення битв за території, для гравців на картелі, для підготовки складу та планування часу, чим і ГС Неоф та ЗГС Неоф займались, для покращення гри для гравців та з можливість планування свого часу протягом дня.
Перейдемо до скарги, по вашим словам було створено 15 скарг, з яких 9 відмовлено, розглянемо детальніше, 6 з яких є розглянутими, 2 відмовлено із-за некоректно створеного посилання, на 5-ох немає ID гравців, які порушують правила, а лише на 2-ох не виявлено порушень. Може ствердити, що зливу не виявлено.
Стосовно скарги за яку ваш клан отримав 2 догани та попередження, отже:
1. З сторони гравця, який приймає участь під час битви за територію - лідер клану несе повну відповідальність за усіх її учасників, і так як гравець здійснив низку критичних та масових порушень (MDM IN GZ + SK) клан отримав покарання, 2 догани.
2. Також під час комунікації ми почули інформацію, що даний гравець перебував у одному діскорді з вами, тим самим це є ще одним підтвердженням що ви як гравець який запускав битву за територію володіли інформацією та діяльністю даного гравця. І те що до цього ви стверджували, що взагалі не знаєте що він робив та те що він діє сам по собі, вже піддалось великому сумніву.
3. Стосовно отриманого попередження - воно видано за правилами битв за території, а саме пунктом 2.28. про масовий SK.
4. Вами у звернення сказано, процитую "бивший адміністратор 02 сервера розповідав мені що ,, Конан для нас все, він закинув дуже багато грошей на цей проект і його всі адміни слухають та йому допомагають.", це є виключно припущення або можливо догадка, яка нічим не підтверджена, минулого адміністратора, який щось десь почув і сказав це. Так як домовленостей на даний момент, до цього та в майбутньому не планувалось та не планується.
5. Стосовно досягнення 3-ох доган кланом, навіть якщо буде оскаржено покарання, у вигляді 2-ох доган, за масові критичні порушення під час битви, до 1-єї догани, то ваш клан отримає, на жаль, ще одну догану за порушення правил битви за територію за пунктом 2.34, про початок битви під час того як відбувається битва за бізнес.

Перейдемо далі стосовно конфіскації територій 22, 27, та 32, 32, це вже було пояснено в голосовому чаті, але я повторюсь - їх було конфісковано за порушення під час битви, і тим самим усі території які були отримані далі підлягають конфіскації так як ви їх не могли отримати без отримання попередньої території.

Перейдемо до повідомлення від адміністратора - Василь Перегінець за переказ слів адміністратором Слава Марик, отримає догану за некоректну комунікацію до гравців через адміністратора.
Також буде проведено сувору бесіду щодо даної ситуації.
Стосовно повідомлень - адміністратор міг бути зайнятим в той момент і не міг надати відповідь в той момент.

Також доповнюючи вище сказане, ми отримали ще одне звернення щодо некоректної активності вашого клану, на картелі, тим самим коли у вас мала відбутись битва то у вашому клані не була достатня кількість гравців в онлайні, що тим самим прирівнюється до неявки на битву. Додатково, про що ми з вами спілкувались біля роботи трамваю, і ви запитувались про дану ситуацію, тим самим це є ще одним підтвердженням що ви володіли інформацією щодо даної діяльності та її можливі наслідки.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі