Розглянуто Використання бота

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Милан Билоцерков
2. Особистий нікнейм: Андрон Мерссі
3. Клан порушника: BARXAT
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: StoynFamQ
5. Суть скарги: гравець збирав петрушку на боті !
На відкаті який залив гравець
видно що на 0:13 появилась мишка на екрані, а це тільки мижлови якщо працює автоклікер або бот паралельно коли запущена гра, також ми бачимо що персонаж збирає мітку так швидко що вона не встигла ще появитись вона вже збирається. Прошу переглянути ситуація і пряйняти до уваги що це твінк акаунт Мілки Грека.
На мою думку він збирав спеціально з твінка щоб якщо забанили то тільки твінк, а не основу.
6. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/дм-зз-викрадення-в-зз.148531/
7. Дата порушення: 24.03.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Шановний гравець,

Дякуємо за вашу скаргу на Милан Билоцерков за підозру у використанні автоклікера.
Я ретельно переглянув надане вами відео та розумів ваші занепокоєння.

Хоча на відео чітко чути звук клавіатури та натискання клавіш, Я не можу з упевненістю стверджувати, що Милан Билоцерков використовує автоклікер.
Щодо мишки та інших можливих джерел звуку, я хочу зазначити, що це може бути результатом оверлею Діскорду, статичного запису екрану за допомогою "Win + G" або просто випадкового звертання вікна, коли саме вікно гри записується.

Стосовно заявленого автоклікера, я бажаю зауважити, що я не маю достатніх доказів, щоб підтвердити це. Якщо у вас є додаткові докази або інші скарги, я готовий їх розглянути. В будь-якому разі, я слідкую за гравцем ближче, щоб виявити будь-які подібні порушення.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі