Розглянуто Використання посади у особистих цілях(На розгляд ГА/ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Коваль
  2. Особистий нікнейм: Максим Дребіт
  3. Суть скарги: Сьогодні ми поговоримо про "догану" яку наказав видати мені Назар Коваль, наголошую що догана - це дисциплінарним стягненням за порушення статуту гри, а статут - це встановлений засновником організації обсяг правил, що регулюють її правовий стан, відносини, пов'язані з внутрішнім управлінням, стосунки з іншими організаціями чи громадянами. Тому продовжимо, цей слідкуючий зробив мені зауваження за моє висловлювання "А ***********************************", впринципі все видно на скріншотах, після того як я йому дав пораду, цитую "ви б слєдаки, краще слікували не за чатом, а за тим що в грі коїться" слідкуючий НПУ відреагував доволі агресивно та без поваги, що вказує на його безтактність та неповгу у розмові із молодшим особовим складом, замість того щоб заспокоїти, пояснити що писати висловлювання по типу "А ***********************************" заборонено, він почав конфлікт, тим самим розпалив ворожнечу. Якщо адміністрація не може зупинити сварку, вказує на їх низькі якості лідера, як таку людину взяли на посаду слідкуючого??? Після чого він почав провокувати на новий конфлікт своїм висловленням "З вогнем граєшся)" після чого почав погрожувати словом "ти ходиш по дуже тонкій кризі" якщо для адміністрації - це норм, то для мене ні. Вже через хвилин 10, він тегнув 2 заступників і лідера, написавши "оформіть йому догану хай трохи подумаєж з ким як і де він спілкується" висловлення "з ким" мені насправді цікаво з ким я конфліктував, з справжнім слідкуючим чи з людиною яка себе так назвала. Вже через годину мені видають догану, по причині "By Koval" я запитав, по якій причині видали догану що означає "Порушення субординації, неповажне ставлення до старших за званням, суперечки зстаршим за званням, провокації+розпал конфлікту. Вибирай щось одне" Вибирай щось одне означає, що він сам не знає по якій причині видав догану та просто написав аби щось, і це вказує на те що слідкуючий не знає статуту фракції за якою слідкує. І тепер погнали, ця людина замість того щоб дати мут після мого висловлення, мені його не дала, тобто він знову використав посаду у своїх цілях, спровокувавши мене на конфлікт. А тепер переходимо до спецзв'язку, слідкуючий рахує що правила держ орг, розповсюджуються на чат НПУ, хоча в чаті є свої правила і чат НПУ ніяк не відноситься до РП процесу.
  4. Дата походження: 22.10.2025/23.10.2025
  5. Докази: тиць

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглядаючи ваші докази та також особисто переглянувши даний чат можна спостерігати за тим, як з Вашого боку було нешанобливе ставлення до слідкуючої адміністрації. Слідкуючий за певною фракцією може видавати догану/попередження спираючись на правила серверу, тому вас було неодноразово попереджено щодо можливого отримання дисциплінарного покарання, але ви проігнорували це. Щодо ваших слів "слідкуючий рахує що правила держ орг, розповсюджуються на чат НПУ, хоча в чаті є свої правила і чат НПУ ніяк не відноситься до РП процесу" - ваша комунікація з колегами відбувається окрім гри також в інших чатах, де ви обговорюєте певні питання по ігровому процесу. Щодо даної групи в телеграмі - вона рахується офіційною, так як там знаходиться керівництво серверу, тому в подібних чатах не варто проявляти неадекватне ставлення і спілкування.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі