Розглянуто Використання тайзеру без причини та відіровки+погрози доганою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Владислав Тарасенко
2. Нікнейм порушника: Олег Векторович+Вадим Левченко
3. Назва організації порушника: ЗСУ

4. Суть скарги: Вибіг з казарми, щоб підійти до капрала та почати виконувати завдання. Побачив, як дві особи просто цілять в мене. Коли я пробігав повз них, побігли за мною та біля капрала теж цілили. На жаль, цього не зафіксував, так як не очікував такого, але це не суть. Далі підбіг до літака, щоб глянуть, чи можу я в його сісти, хотів глянути функціонал після оновлення. Зробивши коло, побачив по мапі, що вони знову біжать до мене. Зупинився, і один з їх використав тайзер без причини, що вже потрапило на відео запис, після чого інший фігурант відео підбіг та почав обманювати, що я біг в сторону капрала без форми, хоча це фізично не можливо, бо я взяв завдання та стояв біля літака інший час. Потім ще хочу додати, що літак, наскільки мені відомо, дозволено використовувати в службових цілях. Я думаю, те що вони бігали по території ВЧ та грались функціонально доступними їм речами, не є службовою цілю!

5. Доказ порушення (скриншот/відео):(тик)
6. Дата порушення: 04 01 2026

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
316
Реакції
307
Бали
123
Вітаю! Як лідер фракції надаю пояснення.

Переглянувши надані вами докази, можу зазначити, що з вашого боку було порушено підпункт статуту ЗСУ:
5.25. Заборонено бігати та їздити по плацу.

Щодо використання тайзера не можу з цим погодитися, оскільки дійсно не було достатніх підстав для його застосування. У зв’язку з цим я проведу сувору розмову з підполковником.

Стосовно тверджень про "обман" щодо того, що ви бігали без форми, я не можу дати однозначної оцінки, оскільки не до кінця зрозумів ситуацію з вашого фрапсу (погано було чути звук). Водночас я також проведу розмову з Вадимом Левченком.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Ось що трапилось буквально відрозу як я подав цю скаргу
1. (тик) - використання службової зброї без вагомої на те причини!
2. (тик) - знову використовує зброю без вагомої на те причини та тепер порушує ще й субординацію!
3. (тик) - використання лайливої лексики та недотримання субординації в котрий раз!
4. (тик) - Використання тайзера та кайданок без вагомої на те причини доречі тайзер вже було зверху подавав
(тик) - вся ситуація щоб не казали що я щось ховаю!
Додатково до сказаного вище вами П Генерал якщо подивитись відео доказ добре то видно що по платцу бігають так само дані працівникі та ще й катаються СТЗ!
Якщо чесно сказати то загалом пункт був вами написаний аби просто хоч щось мені сказати всі прекрасно знають що навіть ви не дотримуєтесь цього пункту статуту! Як приклад коли ви посадили гвинтокрил на платц після відбиття ПП та побігли в бік казарми!

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
936
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт: Гравець Олег Вектрович (6423) отримає Мут 30 хвилин

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Також з Працівниками буде проведена Сувора бесіда!

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі