Розглянуто Викрадення і лів з арешту | R-2090

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
66
Реакції
19
Бали
163
1.78505
2.17399 98428 97110
3. OMEGA Hierarchy
4. Добрий День Шановні Адміністратори. Суть Стояв на ГУ підїжає до ГУ гелік з 3 особами почали мене провакувати і стріляли по мні.І мене викрали без отгровки і я сказав в рацію шо мене викрали мої колеги приїхали до мене і їх повязали. Ми провели допит і поїхали і ГУ НПУ І там людина коли попросила позвонити вийшла і гри. Дякую вами !!!!
5.Тайм код( 0:08 до 4:46) Це викрадення (7:48 до 8:27) а це Лів від арешту
6. доказ
(Лів з арешту)
(викрадення)
7. дата 12.04.2026

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
57
Реакції
73
Бали
57
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Назар Артемов[17399] отримує покарання у вигляді Деморган 115 хвилин за порушення правил неофіційних організацій а саме:

4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин

Гравець Микола Львівський[98428] отримує покарання у вигляді Варн+Деморган 100 хвилин за порушення правил неофіційних організацій та загальних
правил Ukraine GTA а саме:

4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
6.44. Заборонено виходити з гри так званим “вильотом”, 2 та більше раз протягом 7 днів буде вважатись “Виходом під час арешту / затримання тощо”.

Гравець Костянтин Верес[97110] отримує покарання у вигляді Деморган 130 хвилин за порушення правил неофіційних організацій та загальних правил Ukraine GTA а саме:

3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець Владиславв Волошин[67621] отримує покарання у вигляді Варн за порушення загальних правил Ukraine GTA а саме:

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів

Гравець Олег Житомирський[86117] отримує покарання у вигляді Догана+Деморган 30 хвилин за порушення правил державних організацій а саме:

2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
2.39. "NonRP аксесуар держ" - заборонено встановлювати NonRP аксесуар, або аксесуар який не відповідає вашому званню / підрозділу / фракції встановленому дрес-коду. | Деморган 30 хвилин

Гравець Джеймс Житомирський[73996] отримує покарання у вигляді Деморган 30 хвилин за порушення правил державних організацій а саме:

2.39. "NonRP аксесуар держ" - заборонено встановлювати NonRP аксесуар, або аксесуар який не відповідає вашому званню / підрозділу / фракції встановленому дрес-коду. | Деморган 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі