Розглянуто Виктория Кизима не згоден с покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Степан Бандерюк

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
39
Реакції
65
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Віктория Кизима
  2. Особистий нікнейм: Степан Бандерюк
  3. Суть скарги: Мене відкинули за 2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин.Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
    Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємо впевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
    Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 4 гравці з неофіційної організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 5 гравців мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу.
  4. На ВЧ було більше 5 чоловік тому я мог біжать сам на ВЧ і тому я важаю шо нічого не порушив
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць тайм коди-- 0.30 каже про якісь змінені правила. 0.50 Каже про якісь 24 годин так і не поняв про шо була мова. 1.45 читаю і правила і не розумію за шо получив покарання.
  6. Дата походження: 15.03

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула фрапс адміністратора, і можу винести вердикт - покарання видано вірно.
Ви забігали вдвох, саме тому і отримали покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі