Відмовлено Вимагання коштів, від держслужбовця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Казмірчук

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2025
Дописи
7
Реакції
3
Бали
156
Артем Прит / Невідігровування RP
1. Ваш нікнейм: Ілюха Базаренко 68460
2. Нікнейм порушника: Артем Прит 118634
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Мене біля кругу в місті Києві зупинив Артем Прит. Я кажу: «Давайте проїдемо трохи далі»,оскільки потім почалася хвилина мовчання. Ми почекали, поки вона закінчиться, після чого він без пояснень узяв мене в кайданки, посадив у машину та привіз до лісу. Він не представився, не надав посвідчення, не зачитав міранду та почав вимагати 500к «шоколадок», погрожуючи, що якщо не дам, то він мене посадить.У мене є відеозапис тільки з моменту, коли він просить 500к. Якщо це можливо, прошу запросити повний відкат із бодікамери (відеореєстратора) від даної людини.
5. Доказ порушення

Петро Печерний.

Мл. Адміністратор | Центральна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
15
Реакції
5
Бали
98

Вітаю Шановний Гравець

Переношу скаргу у відповідний розділ

Андрій Горн

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
231
Реакції
94
Бали
217
Артем Прит / Невідігровування RP
1. Ваш нікнейм: Ілюха Базаренко 68460
2. Нікнейм порушника: Артем Прит 118634
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Мене біля кругу в місті Києві зупинив Артем Прит. Я кажу: «Давайте проїдемо трохи далі»,оскільки потім почалася хвилина мовчання. Ми почекали, поки вона закінчиться, після чого він без пояснень узяв мене в кайданки, посадив у машину та привіз до лісу. Він не представився, не надав посвідчення, не зачитав міранду та почав вимагати 500к «шоколадок», погрожуючи, що якщо не дам, то він мене посадить.У мене є відеозапис тільки з моменту, коли він просить 500к. Якщо це можливо, прошу запросити повний відкат із бодікамери (відеореєстратора) від даної людини.
5. Доказ порушення
Вітаю, переглянувши докази від співробітника виношу такий вердикт:
Порушень з боку працівника поліції не виявлено, так як він являється Bad Cop.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі