Відмовлено Вирішення даної ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джерард Кейт💘

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
386
Реакції
397
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Джерард Кейт
2. Нікнейм адміністратора: --
3. Суть скарги:

Я цілеспрямовано йшов до посади Ігрового помічника та обіймав посаду заступника протягом півтора місяця, щоб показати, яким є насправді. За цей час я демонстрував адекватність, стресостійкість та цілеспрямованість, не порушував правил, сумлінно виконував свої обов’язки та працював на максимум, навіть перевищуючи встановлену норму.

Я відстояв необхідний термін і звертався з проханням про переведення, однак отримав відповідь, що наразі це неможливо. Через певний час я повторно подав заяву, проте ситуація не змінилася. Окрім цього, КА зазначив, що я перебуваю на посаді Полковника ЗСУ, однак на той момент я вже щонайменше два тижні не обіймав цієї посади.

Ті «критичні» покарання, про які йдеться, були отримані давно, у період, коли я ще не до кінця усвідомлював свої помилки. Це справді була моя провина, однак наразі я зробив висновки й більше не повторюю подібних порушень. З того часу я не отримую таких покарань, а деякі з них навіть оскаржував на форумі.

Я свідомо пішов на посаду заступника, щоб довести свою відповідальність і продемонструвати зміни на практиці. Вважаю, що за історією моїх покарань чітко видно: вони залишилися в минулому, і з моменту останніх порушень минув значний термін.

Окрім цього, я ознайомився з вимогами щодо допуску на посаду Ігрового помічника і, згідно з терміном давності покарань, повністю відповідаю встановленим критеріям.

Я щиро прошу надати мені шанс обійняти посаду Ігрового помічника, адже я справді змінився і готовий надалі доводити це своїми діями.

Також прошу зв’язатися зі мною в Telegram для обговорення та вирішення цієї ситуації

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): --
5. Дата порушення: 09.02.26

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю!

На жаль, ми поки не готові співпрацювати з вами на посаді ІП. Наразі до вас немає довіри через вашу погану історію покарань, поведінку на інших серверах та загальну репутацію .

Щодо майбутнього ; ви маєте можливість показати себе добре на таких посадах, як лідер, заступник лідера, а також на 10-му та 9-му званнях. Активна та задовільна робота на цих посадах може змінити рішення щодо вашого перебування на посаді Ігрового Помічника у майбутньому. Поки що, не готові працювати з вами на посаді ІП

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі