Вільям Стоун
Отаман
- Реєстрування
- 6 Лис 2023
- Дописи
- 98
- Реакції
- 34
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Вільям Стоун
- Суть скарги: Наш клан отримав догану 29.04 після чого догану було знято адміністратором Василь Босович 05.05. Сьогодні вашим рішенням було відмовити про зняття догани по причині не прошло КД. Давайте рахувати дні: 29,30,1,2,3,4,5. 05.04 7 доба після отримання догани, кд в 7 діб минуло. Можливо проблема є в тому що відео на зняття було закинуто о 00:20 а отримана вона була о 8:21. Добре якщо розбирати вже так детально з годинами, то можна вважати, що кд не минуло, але повернувшись до цього питання, ваше рішеня було про відмову в знятті догани ввечері, коли 7 діб вже точно минуло. Але чомусь ми отримали відмову. Якщо розглядати попередні скарги на зняття доган один, на даному фото зображено, як клану знімають догану, через 5 днів після її отримання, два, на даному фото зображено як клану знімають догану на наступний день після отримання, три, на даному відео зображено як клану UA-GOLD знімають догану після 3 доби як клан її отримав. Це тільки 3 приклада, коли догани знімалися без дотримання КД в декілька діб, нам було відмовлено в недотриманні в декілька годин, хоча ще раз повторюся коли ви написали відмову вже був вечір а догану ми отримали уранці. Я перезалив відео на зняття догани, перегляньте його будь ласка ще раз і дайте свій вердикт. Якщо потрібно більш детальне пояснення в цій ситуації готовий вийти на розмову в дискорді (marlboro_bt мій дс). Мені здалося за цей тиждень, що є багато людей зацікавленних у злитті нашого клану, були скарги на читерів з клану, на деяких скаргах було відмовлено відразу, деякі співклановці проходили перевірку Вами, читів не було виявлено. Клан має великий актив, перемагає в багатьох івентах, неоднаразово перемагав у битвах за території, брали велику кількість разів участь в ГРП. Прошу Вас переглянути відео на зняття догани, і винести свій вердикт. Дякую за розуміння
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Система-доган-кланів.26614/page-9
- Дата походження: 06.05.24