Зачинено Вирішити повністю ситуацію з обманом гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
73
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:Макс Хома
  2. Особистий нікнейм: Ронні Коулмен
  3. Суть скарги: я один з гравців кого обманула на авто та гроші даний гравець(залишаю силку на його оскарження в доказах) я важаю що по справедливому буде 2 варіанта 1.Або людина знаходить гроші котрі получила з проданих авто і кинула явно на інший аккаунт і відає людям котрим надурили(мене і ще двох гравців) 2.При відмові повернення видача темного бану ЧС,пояснюю 2 варіант одразу,я важаю що не справедливо якщо людина не відасть гроші і залишиться в звичайному бані,оскільки вона могла просто закинути на інший аккаунт і в такому випадку гравці чесні залишаться без компенсації за встрачені авто а за то людина котра надурила буде грати просто на іншому аккаунті з нашими грошами,тому я і запропонував ЧС,бо з ЧС якщо не помиляюсь не можна зайти взагалі на сервер з будь яким аккаунтом бо блокається айпі гравця(точно не кажу як це але я сподіваюсь ви зрозуміли) тому прошу вирішити цю ситуацію якось або конспенсацією або чорним баном щоб він не грав з грошами просто на іншому аккаунті,дякую (діскорд для зв'язку senya0000)
  4. Докази (скріншот/відео): тиць

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі