- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 198
- Реакції
- 117
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Даніл Волошин | 14277
2. Нікнейм порушника: Макс Степовий | 96329
3. Суть скарги:
Солдат сказав у рацію про що в бункері хтось є
Я пішов перевіряти и бачу машину, думаю запитаю посвідчення
Запитую чую відповідь: Немає, випустити.
Ми відкрили вогонь бо це є теріторія РСО
+ дана особо пришла на в\ч у заборонений час
(Системно люди без клана можуть брати ящики зі складу) + в машині був відкритий багажник признак що грузили ящики
Ще на фрапсі видно де особа каже "Мені що з гри виходити, чи що?"
Я важаю зо даний гравець має отривати
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
5. Дата порушення: 21.01.2026
2. Нікнейм порушника: Макс Степовий | 96329
3. Суть скарги:
Солдат сказав у рацію про що в бункері хтось є
Я пішов перевіряти и бачу машину, думаю запитаю посвідчення
Запитую чую відповідь: Немає, випустити.
Ми відкрили вогонь бо це є теріторія РСО
+ дана особо пришла на в\ч у заборонений час
(Системно люди без клана можуть брати ящики зі складу) + в машині був відкритий багажник признак що грузили ящики
Ще на фрапсі видно де особа каже "Мені що з гри виходити, чи що?"
Я важаю зо даний гравець має отривати
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
5. Дата порушення: 21.01.2026
Останнє редагування: