Відмовлено Включно Для Галецького ( ГА \ ЗГА не відповідати) Оскарження Зняття з Посади Адинистратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Альварес

Слава Україні
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
32
Реакції
27
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галецький
  2. Особистий нікнейм:Володимир Альварес
  3. Суть скарги:Вітаю прошу повернути мене на посаду Администратора бо на мою Думку причина Зняття з посади не есть підставою
Поясню всю ситуацію: Я сидів в Діскорді і ми з ГА дивились фільм і я в чаті пожартував 2 рази щоб трохи розрядити обстановку після фільму в мене знімають роль та Адм права в грі не пояснивши причину цих дій а на наступний день я писав в Тг Моані Райнер та Миколі Ткачу від них Отримав ігнор я думаю їх дії були не професій та причина була знятття (Неадикватна Поведінка на посаді Администратора ) не можу поняти в чому я тут себе повів не адикватно ну за жарти не знімають з посади администратора я даже був згоден на Догану а не на Зннття , Прошу Олег Розберись з цим та я не важаю що Їх дія була справедлива та прошу повернути мене на посаду Администратора.

Та есть іще одне питтання що до дій ГА ну це особисто поговорю в Діскорді

5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): всі докази в Групі Администрації
6.Дата походження: 30.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

На час проведення трибуни в офіційному discord каналі, ви дозволили собі виражатись некоректно та використовуючи ненормативну лексику. Як ви кажете це були "жарти" - такі жарти неумісні та недопустимі людині, яка на той момент перебувала в складі адміністрації. Стосовно ігнорування: за дану ситуацію та інші ситуації з вами було обговорено. Також, беручи до уваги ваші попередні дії та покарання було прийнято рішення зняти вас з посади адміністратора.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі