Розглянуто Включно для Олега Галицького /Відповідь ГА/ЗГА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алик Чудо

Модератор 01 Discord / VOLKOV
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
165
Бали
38
1. Нікнейм Адміністратора : Олег Галицький
2. Особистий нікнейм: Алик Чудо
3. Суть скарги:
Доброго часу доби Пан Олег Галицький , хочу звернутися від себе і гравців 01 серверу також з такого приводу : після того як ви добавили в кейс "FROZEN BLAZE" приз стяжку (він падає часто) на сервері почалися массові порушення "НОН РП пограбування" людей які перебувають в АФК . Людина просто приходить де багато людей стоять в АФК і всіх грабує поки їх не має біля ноутбука/ПК уходить (в деяких скаргах навіть видно як це робили) і за це людина виходить сухим із води , у гравців на сервері крадуть Речі, кошти на великі суми і адміністрація 01 серверу не слідкують в грі що робиться на сервері , і після того як людина написала скаргу на гравця що пограбував - гравець просто отримав деморган 60-100 хвилин може ВАРН і кошти, майно не всім повернули причина: " недостатнью доказів / Не видно повної ситуації/ Оскільки на акаунті порушника вже немає вашого рюкзака та суми коштів, з яких би вам могла бути видана компенсація - вимушений вам відмовити. " . Прошу прийняти міри з приводу цього і як мінімум зробити більш жорстоке покарання з Нон РП пограбування -бан від 7 днів , а не просто ВАРН , та прибрати Кейс "FROZEN BLAZE" щоб не було у гравця багато стяжек і не повторювалось це порушення . Дякую за увагу і час, сподіваюсь ви почуєте мене і гравців 01 серверу.
Як вийшла обнова уже 24 скарги за НОН РП пограбування , я нижче прикріплю всі скарги .
4. Докази (скріншот/відео):1 , 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 тут взагалі жах, 10, 11, 12, 13, Компенсації не було ( , 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

5. Дата порушення:-

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Вказані скарги будуть перерозглянутими.
ГС та ЗГС були знятими з посад через некоректні розгляди скарг у великій кількості.
Ви можете подати скаргу з вказанням певного проміжку часу коли відбулась ситуація з втратою майна за допомогою обшуку жертви, без прикріпляння доказів.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі