Валерій Девіс
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Гру 2023
- Дописи
- 511
- Реакції
- 298
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Влада Вінчестер
- Особистий нікнейм: Кіллуа Плаксьор
- Суть скарги:
Вітаю шановне Керівництво.
Прошу звернути увагу на адміністратора, який займає посаду "ГС Неоф", Владиславу Вінчестер.
Перше про що хочется сказати, це Битви за Харків. Даний адміністратор назначає перегравання битви через те, що учасники програвшого клану забувають одягнути певний аксесуар, виникає питання, чи буде компетентний адміністратор, робити перегравання через таку причину?
Адміністратор який допомагав Владі на битві, мабуть сам не зрозумів чому робиться перегравання, та попросив звернутись до неї.
*тиць*
До речі, в правилах Битв за Харків, ні слова не вказано про перегравання, тому на це теж зверніть увагу.
Друге, про що хочется сказати, це методи спілкування адміністратора з гравцями.
Сиділи вирішували питання в Discord, Влада мабуть кудись відходила, я пояснюю іншому адміністратору що докликатись не можу її, а вона повертається до ПК та у відповідь мені каже наступне (на відео):
*тиць*
Додам до теми методів спілкування:
- Адміністратор робить запит відеодоказів з Битви за Бізнеси, я цікавлюсь причину запиту, у відповідь отримую "А что значти зачем? Я говорю скинуть, значить надо."
Тобто, особисто для мене це виглядає так, що адміністратор не відштовхується від правил, не пояснюючи причини просить відкат, а все тому що: "Я говорю скинуть, значит надо.".
*тиць*
І це я вже не кажу про звернення до гравця на Ви, та про Українську мову.
- Добре, ситуація з мовою змінилась, але почались якісь скобочки ")"
Ми поговоривши з соклановцями, прийшли до думки, що або адміністратор має до нас особливе, погане ставлення, тому що вона використовує цей символ коли мова йде про можливе в майбутньому покарання, або вона заграє до мене. Мені це не подобається, проведіть будь ласка СТАРШОМУ АДМІНІСТРАТОРУ лекцію, яку проводять Ігровим Помічникам, стосовно спілкування адміністрації з гравцями.
*тиць*
- Також даний адміністратор не міг протягом 5-ти годин зрозуміти, яке покарання мені видати за порушення Правил Битв за Бізнеси, а саме:
1.7. Учасник клану зобов'язаний надати відкат з битви протягом 12 годин з моменту запиту. | Бан до 3 днів
Я отримав блокування за ПП Битв за Бізнеси 1.7, а інщий гравець в свою чергу за ПП Битв за Бізнеси 1.7 + Багоюз, отримує /jail 180, у зв'язку з цим, прошу даному адміністратору показати терміни покарань за певні порушення.
*тиць*
Можна багато чого ще написати, але як на мене, цього вже має бути достатньо для того, щоб ви розуміли ситуацію.
Невідомо як скаладаються обставини з іншими гравцями, але ці ситуації були з нами.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Всі докази прикріплені вище.
- Дата походження: 23.02.2025
Останнє редагування: