- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 638
- Реакції
- 358
- Бали
- 123
- Нікнейм лідера/заступника: Владислав Авокадович (Лідер НПУ Д)
- Особистий нікнейм: Алекс Карпатиченко (бивший Капітан НПУ Д)
- Суть скарги: Все почалось з обзвону який проводив Х Адмін, в мене в той день був поганий інтернет і було погана чути Адмін Х запропонував перенести обзвон на завтра на що Авокадович відповів ''Ні'', після чого я обідився і почав писати неправдиву інформацію що я беру взятки і тому подібне (відеодоказів небуло надано, попередження або догану невидано зразу звільнення) потім я писав в фракційну рацію без субординації (це було вперше попередження або догану небуло видано зразу звільнення) також я писав в дс вибачення на що мені відповіли ''пізно''. На момент звільнення я неперебував в грі + ненадано відеофіксацію з відігровкою звільнення, видано порушення статуту а саме по статті 3.4; 3.5; 3.7; 3.16 (ні на одну статтю небуло видано попереджень + ненадано відео а фото фіксації як я беру взятку він керувався лише інформаціє яка була написана в фракційну рацію а саме ''номер катри'' та речення ''50к і я забуваю про ваше порушення'' але коли я це писав знаходився сам на передньому входу в ГУНПУ м. Дніпра) + Генерал НПУ Д затверждає що я вживав некультурну лексику (на моє прохання показати докази він відповів нехочу з вами говорити) Також в той день навіть через 5 днів небуло написано в кадровому аудиті про моє звільнення. На форумі навіть немає ЧС НПУ Д. Прошу вияснити дану ситуацію та винести честни вердикт.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 05.06.2024