Павло Явний
Бородатий
- Реєстрування
- 3 Сер 2024
- Дописи
- 42
- Реакції
- 34
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Владислав Барабан
- Особистий нікнейм: Павло Явний
- Суть скарги: Адміністратор максимально невірно розглянув скаргу, я вважаю цього адміністратора некомпетентним, тому що:
1. Неправильно розглянута скарга, на відео видно і впринципі дуже логічно що гравець просто напросто або витягнув шнур з розетки або кабель інтернету, я вважаю настільки точно-секундного співпадіння неможливе, тобто технічний збій секунда в секунду після того як я знімаю з нього наручники? вважаю це трішки "брєдом"
2. Також адміністратор не написав жодного слова про те що гравець просто напросто вживав неадекватні висловлювання до Співробітника Нац. Поліції України, я вважаю що гравець сказав абсолютно неадекватні речі, навіть якщо адмін не бачить в цих висловах порушення, в вердикті адміністратор не згадав це порушення, хотя воно вказане в суті скарги. Прошу покарати данного адміністратора згідно правил серверу.
Також я бажаю щоб скаргу на данного гравця Коля Кент перерозглянув найкращий адміністратор Віталій Залужний який не робить помилок як данний адміністратор в розгляданні скарг на гравців - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Коля-Кент-лів-під-час-арешту-неадекватні-висловлювання.217392/#post-908850
- Дата походження: 08.10.2024
Останнє редагування: