Розглянуто "Владислав Бахтин / Микола Алоким / Порушення правил нападу;

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
196
Реакції
133
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Владислав Бахтин
2. Особистий нікнейм: Ярослав Дейдаров
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Порушення правил нападу (Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб)
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 26.09.2023

Реєстрування
9 Тра 2023
Дописи
398
Реакції
98
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Владислав Бахтин
2. Особистий нікнейм: Ярослав Дейдаров
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Порушення правил нападу (Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб)
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 26.09.2023
На зв'язку Владислав Бахтин
Можу сказати що так я порушив але, від Ярослава Дейдарова було TK - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції. Це видно на фрапсі Тайм код: 0:20-0:22

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
196
Реакції
133
Бали
48

Микола Алоким

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
41
Бали
31
Це було не випадково ! Він спеціально стрельнув коли я рашив вас ! І нас на ВЧ зайшло 3 осіб . Якщо перелазити паркан то сирена не спрацьовує а Якщо копати то вона працює ! Чому Ярослав Дайдаров немаючи точних доказів починає кидати скаргу ? Інакше діло коли він нас побачив що ми дісно перелазили через паркан то тут би вже не спорив . А так коли цього не було а людина стверджує це мені то це не правильно !

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
196
Реакції
133
Бали
48
Це було не випадково ! Він спеціально стрельнув коли я рашив вас ! І нас на ВЧ зайшло 3 осіб . Якщо перелазити паркан то сирена не спрацьовує а Якщо копати то вона працює ! Чому Ярослав Дайдаров немаючи точних доказів починає кидати скаргу ? Інакше діло коли він нас побачив що ми дісно перелазили через паркан то тут би вже не спорив . А так коли цього не було а людина стверджує це мені то це не правильно !
АХхаххпав, це було випадково наш бієць бив вас кулаками, після чого я випадокво по ньому попав, також очікую вашу док-ву де ви перелізли через мітку, з моєї сторони ви перелізли через паркан, також твої слова ( Можу сказати що так я порушив), очікуємо розгляд адміністрації

Соня Кєлліні

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
1,782
Реакції
566
Бали
253
Вітаю шановний гравець!​
Гравець:Владислав Бахтин отримає покарання
Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб (нападаючих). [/jail 60 хв.]
Гравець:Микола Алоким отримає покарання
Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб (нападаючих). [/jail 60 хв.]
Гравець:Ярослав Дейдаров отримає покарання
TK - /jail 60
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі