Розглянуто Владислав Бахтин//Незгоден з рішенням//Для керівника технічної підтримки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
125
Бали
46
1. Сервер у діскорді: 05
2. Нікнейм теха:Владислав Бахтин
3. Особистий нікнейм (Discord): tarasik2300
4. Суть скарги: Вітаю вас пане КТП, описую наступну ситуацію:
Я під час проведення трибуни написав в чат тегнув адміністратора, наступну фразу: "це буде розривна" та тегнув гравця, після чого отримав Тайм-Аут, хоча там могло бути покарання тільки за
8.Марне згадування керівників проекту/адміністрації. -Карається: мут на 2 год./мут на 6 год.
Хоча там навіть не було марного тегання, так як адміністратори спілкувалися з чатом.
Також P.8 передбачає покарання: Карається: мут на 2 год./мут на 6 год, а не Тайм-Аутом терміном на дві години.

В свою чергу я був обурений та написав оскарження, а то пан Бахтин дав наступну відповідь:
Вітаю.
Термін покарання вже минув, Ви можите далі розмовляти.
Як на мене Moderator Discord який видав покарання, має бути покареним, так як немає правила яке передбачає Тайм-Аут за згадування адміністрації.
Тим більше я нічого не порушив.

Також я знаходився на трибуні як слухач, та також очікував чергу для своєї відповіді, а от Moderator зірвав це!
Дякую за увагу!

5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження:07.01.2024

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
429
Реакції
106
Бали
48
Шановний Гравець!
Покарання було видано через "Бота" він випадково був налаштований на "Тайм-Аут" - Вибачаємося за труднощі.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі