Розглянуто Владислав Веркут // Не згоден з рішенням адміністратора // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Веркут
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Ось таку відповідь на скаргу отримав від ЗГА: "Згідно доказам які Ви надали, на відео-записі не чутно що саме говорите Ви. Також, якщо говорите про RP-складову, Ви не можете сидячи у автомобілі, якось донести іншому гравцю щоб він відкрив вікно, коли у вас у самого закрите вікно. І навіть коли так, гравці не зобов'язані відкривати вікно, на прохання "для перевірки, чи є війна/чи ні" - це є абсолютно добровільною дією, і якщо гравець відмовився від неї, розстрілювати його, також заборонено. Порушень з боку адміністратора не виявив." Розберемо по порядку. 1. Не чутно що саме я говорю? На відео-доказі скарги яку я прикріпив до своєї скарги можна почути що я говорю і як я говорю.
    2. Я не можу донести іншому гравцю щоб він відкрив вікно коли у мене закрите вікно? Я був назовні, я вийшов з автомобіля та діставши зброю говорив людині відкрити вікно, нормальна людина яка не боїться за своє життя, а тобто не порушує правило PG- PowerGaming відкриє вікно, адже хто зна що може зробити людина зі зброєю.
    3. Якщо гравець відмовився відкривати вікно то заборонено його розстрілювати. На моїй скарзі я прикріпив відеозапис з моєї боді-камери де видно що людина знаходиться в клані, людина не подала скаргу в розділ "скарги на неоф. організації" щоб не показати в якому клані знаходиться? Я вбив людину, адже на вказівку відкрити вікно людина почала тікати на автомобілі, а отже в мене виникла думка, що це член ворожого клану хоче втекти. Стрільба по машині була з ціллю зупинити автомобіль для перевірки клану людини, а вбивство вже було за те, що людина не відкривала вікно, і я не міг знати з якого клану людина, прошу зняти покарання, адже, вважаю, що воно видано зовсім не вірно.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 02.10.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Скарга передана на розгляд Головного Адміністратора.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, з приводу видачі покарання вам, покарання - видано вірно, але бачу тут також порушення від гравця який "ігнорував" вас, тобто намагався ухилитись від рп, його буде покарано згідно правила :
Ухід від RP - /jail 60

Дякую за уважність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі