Джошуа Кензо
Активний
- Реєстрування
- 24 Кві 2023
- Дописи
- 355
- Реакції
- 195
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Владислав Веркут
- Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
- Суть скарги: Ось таку відповідь на скаргу отримав від ЗГА: "Згідно доказам які Ви надали, на відео-записі не чутно що саме говорите Ви. Також, якщо говорите про RP-складову, Ви не можете сидячи у автомобілі, якось донести іншому гравцю щоб він відкрив вікно, коли у вас у самого закрите вікно. І навіть коли так, гравці не зобов'язані відкривати вікно, на прохання "для перевірки, чи є війна/чи ні" - це є абсолютно добровільною дією, і якщо гравець відмовився від неї, розстрілювати його, також заборонено. Порушень з боку адміністратора не виявив." Розберемо по порядку. 1. Не чутно що саме я говорю? На відео-доказі скарги яку я прикріпив до своєї скарги можна почути що я говорю і як я говорю.
2. Я не можу донести іншому гравцю щоб він відкрив вікно коли у мене закрите вікно? Я був назовні, я вийшов з автомобіля та діставши зброю говорив людині відкрити вікно, нормальна людина яка не боїться за своє життя, а тобто не порушує правило PG- PowerGaming відкриє вікно, адже хто зна що може зробити людина зі зброєю.
3. Якщо гравець відмовився відкривати вікно то заборонено його розстрілювати. На моїй скарзі я прикріпив відеозапис з моєї боді-камери де видно що людина знаходиться в клані, людина не подала скаргу в розділ "скарги на неоф. організації" щоб не показати в якому клані знаходиться? Я вбив людину, адже на вказівку відкрити вікно людина почала тікати на автомобілі, а отже в мене виникла думка, що це член ворожого клану хоче втекти. Стрільба по машині була з ціллю зупинити автомобіль для перевірки клану людини, а вбивство вже було за те, що людина не відкривала вікно, і я не міг знати з якого клану людина, прошу зняти покарання, адже, вважаю, що воно видано зовсім не вірно. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 02.10.2023