Розглянуто Владислав Воробей | ВРУ | Для ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
133
Реакції
238
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Харитон Щасливий
2. Нікнейм порушника: Владислав Воробей
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:

Вітаю шановна адміністрація!

12.02. я подав законопроєкт Кодексу суддівської етики, через пару годин Владислав Воробей (Чомусь саме він, а не голова Парламенту) надав відповідь в якій фактично відмовляє мені в моєму праві на розгляд законопроєкту (Порушення пункту 1.1) вказуючи, що я не маю ніякого відношення до судової влади... Проте в правилах подання законів вказано, що КОЖЕН ГРОМАДЯНИН має право подати законопроєкт на розгляд у парламенті і ніяких обмежень на це немає.
Підкреслюю,
в правилах не існує критерій для громадянина який подає законопроєкт, тому ніяких ознайомлень для представників судової гілки влади бути не може, всі питання, ознайомлення, дискусії відбуваються тільки під час засідання парламенту. Судова гілка влади не має повноважень приймати рішення які стосуються законопроєктів, але на жаль,по загадковим причинам, мені було відмовлено.

Вважаю, що людина, яка виконує обовʼязки лідера, враховуючи всю відповідальність, будучи прикладом для інших гравців, не може робити такі порушення.

Оновлення 13.02.:
Пункт 1.3 був доданий після моєї скарги)))

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відповідь на мій законопроєкт

6. Дата порушення: 12.02.2026

Останнє редагування:

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
244
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, переношу вашу скаргу до відповідного розділу

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,229
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Згідно вашого звернення, щодо правил подання Законопроєктів було додано пункт в - Правила подання Зоконопроєкту
Так як ваше звернення не було відмовлене та розглянулось - з заступником лідера буде проведено бесіду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі