Відмовлено Владислав Вінстон | DM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
Форма скарги: DM ZZ от клана TOXIC
Ваш нікнейм: Владислав Вінстон
Нікнейм гравця: Денис Райський
Дата порушення: 15.10.2022
Опишіть ситуацію: Я лікувався у лікаря після чого побачив, як до мене приїхав автомобіль з людьми, які у клані TOXIC, я підійшов сказав щоб не стріляли (на відео не записаний звук) але вийшла людина з автоматом та розтріляла мене
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: 0:31

Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
365
Бали
66
Ты находился там где я поставила желтую точку, это не зз от слова совсем

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 3
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
365
Бали
66
Ко всему этому у тебя нет звука на видео, поэтому то что ты пишешь что там было никак и никто проверить не сможет. Плюс это война кланов и убийство было не в зз, думаю все понятно

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Опишіть ситуацію: Я лікувався у лікаря після чого побачив, як до мене приїхав автомобіль з людьми, які у клані TOXIC, я підійшов сказав щоб не стріляли (на відео не записаний звук) але вийшла людина з автоматом та розтріляла мене
на дороге братан , не перед нпу или учебкой ! на дороге , так что это не зз ! а конкретно война кланов

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
Ты находился там где я поставила желтую точку, это не зз от слова совсем
нет я был на перехрестке, и если твои парнишки нормальные они бы нормально написали что я им говорил

Sugarboy

Активний
Реєстрування
6 Сер 2022
Дописи
50
Реакції
13
Бали
21
На стоп-кадре видео на твоей мини-карте , ты был в данной точке . Конфликт был на границе зз и не зз . Но упал ты в ноги не в зз . Плюс на откате не слышно твоего голоса . А зная как ты любишь оскать всех , и провоцировать , не исключено что ты кучеряво там базарил . Кроме того у нас война кланов с вами . Смысла в данной жб не вижу . Но подождём ответ администрации .

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
На стоп-кадре видео на твоей мини-карте , ты был в данной точке . Конфликт был на границе зз и не зз . Но упал ты в ноги не в зз . Плюс на откате не слышно твоего голоса . А зная как ты любишь оскать всех , и провоцировать , не исключено что ты кучеряво там базарил . Кроме того у нас война кланов с вами . Смысла в данной жб не вижу . Но подождём ответ администрации .
кучеряво базарить? Ха- ха-ха, что же я такого сказал что ты мне такое говоришь?

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
кучеряво базарить? Ха- ха-ха, что же я такого сказал что ты мне такое говоришь?
Ну так ти міг там Дінісу шось наговорить такого за шо ше тебе в бан кинуть, а з відіо убрав тупо звук тіпа ти не говорив даже до них, так шо не виключається те шо ти сам ше стояв наривався

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
Ну так ти міг там Дінісу шось наговорить такого за шо ше тебе в бан кинуть, а з відіо убрав тупо звук тіпа ти не говорив даже до них, так шо не виключається те шо ти сам ше стояв наривався
в мене обс не записується з звуком ніяк, це по-перше, по-друге, якщо в них є своє відео хай показують, і вас ця скарга так заципила шо тут всі токсіки пишуть?

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253

Там ЗЗ не має
Переглянути вкладення

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48

Стів Херрінгтон

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
168
Реакції
91
Бали
43
Вік
21
Адреса
Kharkiv
Вітаю!
Вимушений відмовити Вам у скарзі, у зоні в який Вас вбили немає ЗЗ.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі