Схвалено Владислав Донецький та Діма Розінберг // Некомпетентність в своїй справі // ЗГС та ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Каряка

Мы должны развивать коррупцию ?
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
318
Реакції
213
Бали
48
Нікнейм гравця: Владислав Донецький та Діма Розінберг
Особистий нікнейм: Анатолій Лебеденко
Суть скарги: Я не цінуватель скарг на форум, але таке хотілось би, тому що керівний склад фракції. Почну з висновку, а саме, дані особи некомпетенті у свої справі, не здатні навчити особовий склад, як діяти під час певних ситуацій. Багаторазове переходження з IC процесу в ООС (оффтоп), а також використання лайки.
Виходячи з мого ігрового досвіду на цьому проекті - покарання повино бути 100% і не обійтись доганою/бесідою/попередженням, але це моя точка зору. Підемо далі просто по тайм-кодах та й все.
Питання стосовно підстав зупинки відсутні, але чи є докази.

01.00 - 01.45 - абсурдно, що з відеодоказами мене можуть ознайомити лише в патрульному автомобілі або в управлінні разом з адвокатом. І чому мені не можуть надати докази на місці, щоб я не виходив з автомобіля, а також на який Він закон спирається - не зрозуміло.
01.45 - 03.45 - на питання, що буде у разі відмови показувати свій паспорт, чую у відповідь про "затримання", але на сервері в законодавстві ні де не зазначено, що таке "затримання", "процес затримання", "суб'єкти затримання" тощо і ознайомлюю з цим гравців. Але чому з цим повинен ознайомлювати я, а не вони самі повині цікавитись і закривати ці "дири" в законодавстві за допомогою лідера?
03.30 - 04.20 - просять вимкнути музику, на що було відмовлено, так як це особисте ТЗ і у відповідь я чую, що буду затриманий за "непідкорення".

04:25 - 04.36 - перехід на оффтоп інформацію, погроза та кривда в ООС чат.
04.47 - 05.50 - мені повідомляють, що я буду затриманий відповідно до статті 261 ("статья про адміністративне правопорушення" як сказав гравець), але на сервері та проекті наразі немає інтеграції законодавства з реального світу в гру, тому на форумі я не бачу Кодексу України про адміністративні правопорушення, на які спирається гравець, а також в Кримінально процесуальному Кодексі не зазначено про затримання.
05.58 - 06.27 - якась не налагоджена робота у керівництва, тому що один каже що затриманий, а інший каже що останній раз прошу в Вас паспорт. Не мають рішучості, поки їм не сказала третя особа, щоб витягували та кували мене. Відігровки були дуже класні "вибив двері" - ну так, ми ж в квартиру до когось заходимо, щоб так двері вибивати.
07.00 / 07.53 - 08.06 - попросив надати мені адвоката / питають чи потрібен мені адвокат, але я раніше зазначив і сказав їм, що двічі повторювати не буду, але так адвоката і не надали.
09.20 - 09.30 - третя особа, нібито "адвокат", але дуже дивний вигляд як для адвоката, та я приватного адвоката не замовляв, меня потрібен був державний. Та і як офіцер взнав людину у масці...
10.55 - 11.50 - мені намагаютсья прочитати з реального ЗУ "Про Національну поліції" статтю, але повертаємося знов до того, що інтеграції немає, відповідно, закону теж немає.
11.12 - знову перехід на оффтоп інформацію, для чого РП чат тоді взагалі?

11.59 - знову лайка від керівного складу.
12.10 - 12.30 - у мене взяли скан, але доки людина не притягалася до кримінальної відповідальності, її даних, особливо відбитка пальців в базі немає, на що і була навіть відігровка. Але ж переграти цю відігровку складно та провести обшук, де знайшли б мої документи?
12.30 - перехід на оффтоп та зауваження на те, що на мене буде надіслана скарга на форум.

Те що є прогалини в законодавстві, а саме в цій сфері - повині вирішувати заінтересовані особи - керівний склад, інакше це буде звичайне видумування чогось нового та й все. Для прикладу, коли ми хотіли створити на 04 сервері хоть трохи РП, то з нуля написали законодавство, відкорегували правила і все працювало за механізмом (https://imgur.com/a/RjlLrHl). Також само і коли створювався свій підрозділ (ДВБ), всі законодавчі акти створювалися особисто, тому що була заінтересованість у цій справі. Сподіваюсь Ви звернете на це увагу.

Докази (скріншот/відео): Клікабельно

Дата порушення: На відео 01.11.2023 01:11, але тодішній час був 00:11.

Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
Мої лайки сказані в оффтоп. Надмірної лайки не було. Я вибачаюсь, але в житті я постійно лаюся в звязку з тяжкою роботою, прошу вибачення на рахунок цього! В звязку з затриманням все було виконано вірно!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Передаю п. ГС Держ або п. ЗГС Держ.

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, почнемо з прав на затримання, вони є вказані конкретизовано в цій темі: тик. Стосовно законодавчої бази, на разі вона буде допрацьовуватись, ми врахуємо ваші пропозиції та проблеми які в подальшому можуть виникати.
Службовці які вказані на відео отримують покарання відповідно статуту за некомпетентність в роботі.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі