Розглянуто Владислав Еванс // Неправильна видача наказання, також не видав деморган за порушення НПУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
238
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Еванс
  2. Особистий нікнейм: Лаура Харрісон
  3. Суть скарги: Вяжуть НПУ нашого соклановця, ми під'їзжаємо. Я в свою чергу вбиваю не НПУ, або когось другого, а саме людину в кайданках (мого соклана). По правилам це можна робити, але Владислав Еванс вирішив що він розумніший за правила і посадив мене, на його фрапсі (якщо він є), точно видно як я вбиваю свого соклановця, після чого Артьом Олександрович, якщо я правильно пам'ятаю використовує тайзер проти мене, коли в мене руках дігл. Я прошу показати моє порушення а саме "ДМ"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Слава Україні!
  5. Дата походження: 10.08.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець, згідно правил проекту :
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Ви не можете вбивати гравців, навіть якщо це ваші друзі біля відділку НПУ, це зелена зона, нанесення шкоди там заборонено, навіть якщо була причина, ви можете відбивати своїх сокланівців по дорозі до відділку не порушуючи правило щодо зелених зон, з приводу співробітника НПУ він отримає покарання за PG.
Дякую за ваше звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі