Відмовлено Владислав Житомирський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Одінцов

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Житомирський
  2. Особистий нікнейм: Максим Одінцов
  3. Суть скарги: На автобазарі біля виїзду, машина хотіла виїхать я був у неї на капоті, потім гравці написали репорт і прилетів саме Владислав Житомирський, після чого він мені сказав не заважати гравцям виїхати, я запитав як саме я заважаю (так як я сидів на капоті машини, ніяк я не міг заважати виїзду) на питання він мені відповів "шановний гравець, останнє попередженя" я зліз з авто і став міля мітки виїзду (гравці могли виїхати, проїхавши просто в перед) адміністратор не думаючи над ситуацією відправив мене на вокзал (на репорт він відповів, а прилетів лише після того як його покликав другий адміністратор) на питання що я порушив відповів "якщо не згодні скаргу на форум" Наразі пишу скаргу так як не розумію як я заважав гравцям) період порушення 17:26-17:35
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прошу Адміністратора Владислава Житомирського надати відео доказ мого порушення
  5. Дата походження: 18/03/2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав докази ваших перешкод для гравців на автобазарі, ви порушили правило :

6.32. "Перешкода гравцям" - Заборонено будь-яким чином перешкоджати приємній грі гравцям. | Респавн / Кік

Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі