Розглянуто Владислав Залужний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,776
Реакції
921
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Владислав Залужний
  2. Особистий нікнейм: Роман Семеген ID11526
  3. Суть скарги:Видали догану просто так, пояснюю суть. Отримав я відпустку до 19.07 після цього мені її схвалили та написали те що 20.07.2025 я приступаю до свої обов'язків, але не вказано з котрої години, то виходить 20.07 я і в вечері міг повернутися на робочу зміну. Після цього, я отримав догану за прогул РЗ, я поїхав на Військову Частину, щоб подивитися чи я один отримав догану, але на здивування так я один отримав догану. Я відкрив планшет, і людей на зміні не було більше п'яти осіб прикріпляю скріншоти, там де були не на зміні інші гравці, Тик і були ще інші в роздягальні просто тупо в Afk Тик, якщо би я не один отримав догану, і ще хтось отримав інший то би цією скарги не було, тобто мені дали одному догану просто вибірково, також хочу повідомити що він міг хоча сказати щоб я прийшов на робочу зміну, а якщо я не прийду буде догана, він цього не зробив. Також, хочу розповісти про вчорашню ситуація, НПУ та ЗСУ Були на БП Харків - Дніпро, після цього я підійшов до п.Олега Яворівського бо хотів в нього дещо запитати, потім підходе п.Владислав Залужний, і каже йому щоб вони відійшли, я сказав та окей, після цього вони відійшли я підійшов збоку (навіть розмови чутно не було) і короче вони мене розтулили, за то що я підійшов біля них, працівник ЗСУ та Владислав Залужний Тик
  4. Докази (скріншот/відео):-

Владислав Снейп

ПП НПУ 06 | Подільський Край | 06
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
178
Реакції
49
Бали
33
+ ЗА, Залужний даже на вч стріляє в людей без причини

Видалений користувач 76641

Гість
Скаргу зачинено від оффтопу. Після розгляду буде оголошено вердикт.

Видалений користувач 76641

Гість
Розглянувши докази, виношу вердикт:

Є поняття робочого дня та зміни. Воно не включає в себе поняття "включно", чи ні. Коли людині кажуть, що вона приступає до обов'язків з певної дати, то мається на увазі, що в цей день з першої хвилини робочого дня людина вже повинна приступити до роботи. Все інше без попередження та схвалення рахується прогулом. Якщо 20.07.2025 - це робочий день, то його необхідно почати згідно графіку роботи, а не тоді, коли того захочете саме ви.
З наданих доказів, було видно, що у вказаний день посеред робочого дня (2-га половина дня) ви так і не були на роботі, натомість займались особистими справами, за що і отримали догану. Догана видана вірно.

На рахунок розстрілу на БП, розглянувши докази обох сторін, з заступником лідера Владислав Залужний буде проведена сувора бесіда з правил поводження з громадянами.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі