Розглянуто Владислав Капри Володимир Вока/ ДМ+ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Бер 2023
Дописи
18
Реакції
20
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Владислав Капри і Володимир Вока
2. Особистий нікнейм: Костя Константинович
3. Суть скарги: Я працював на вантажівці і нікого не турбував, і тут мене обганяє інкасаторська машина я думаю ну тіпо обігнали ну і добре, але після цього вони почали мене підрізати (цього на фрапсі не видно), я просто їхав вперед і по сумісності таранив їх, напарник який сидів на пасажирському місці, почав по мені стріляти з службового пістолета. Я подумав ну постріляли і ********************* з ними (Після того як вони постріляли я увімкнув фрапс). Вони поїхали на свою точку, я на свою але потім вони почали переслідувати мене. Коли вони мене догнали то почали стріляти, сламали вантажівку. Від Владислава Капри можна було чути команди своєму напарнику по типу "Давай!!" на скільки я зрозумів, щоб мене розстріляти. А також "Вийди і затули його!!". Я в свою чергу почав замозахищатися. На жаль калаші забув в квартирі(.
P.S: Також ще було чутно образи в мою сторону такі як "********************************************************"
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 19.05.2023

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю!
Беру вашу скаргу на розгляд​

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю!
Гравець Костя Константинович отримає покарання у вигляді деморгану на 80 хв по причині: PG + DM Car
Гравець Владислав Капри отримає покарання у вигляді деморгану на 90 хв по причні: DB
Гравець Володимир Вока отримає покарання у вигляді деморгану на 50 хв по причині: DM
Скаргу розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі