Кишо Милано
Профессионал
- Реєстрування
- 12 Жов 2022
- Дописи
- 599
- Реакції
- 310
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора: Владислав Каряка
- Особистий нікнейм: Максюша Овнкензо
- Суть скарги: Добрий день, дорога адміністрація була такая ситуація була перестрілька з поліцією після чого наші найкращі поліцейські взяли мене в кайданки при стрельбі але мої соклановці його вбили після цього ми розділились але я помітив що я в найданках ходити міг спробував написати /respawn пише в кайданках виходити з гри я не хотів как мене за це би відкинуло в кпз за ухід від рп потім коли я їхав до м.Полтава мене переслідовало СБУ м.Харків була провокація від їхньої сторони на дм і сталась перестрілька після чого був від моєї сторони багоюз що я в кайданках стріляв і від працівинка СБУ теж було порушення а саме NonRP я кинув скаргу на даного працівка потім неї переглянув С,МВС Олег Романович і виніс всій вердикт потім та сама скарга передали скаргу на розгляд ЗГС/ГС ДЕРЖ і даний адміністратора Владислав Каряка, виніс такий вердикт:
- Вітаю, розглянув Вашу скаргу, прийшов до наступного висновку:
Через те, що на Вас були кайданки та багоюзили, співробітник Служби безпеки міг зупинити цю дію, лише застосував до Вас тайзер. - Владислав Каряка не помітив порушення працівника СБУ, працівник не міг зупитини оцю дії тайзером лише тільки мене вбити сняти кайданки може той хто на тебе їх надів після він відпустив мене я побіг писати в /report тп до мене тепнувся адміністратор під ніком Саша Архангел я сказав зробіть щось щоб з мене снялись кайданки або вбийте даний адміністратор тепнув мене на МОЗ м.Харків і все
- як знаю що за перший багоюз від твоєї сторони дають /jail id 180 Багоюз за другий /pban 1-10 третій /warn але даний адміністратор мене забанив на 3 дня але це мій перший багоюз і то помилковий так вийшло
- ніхто мені не допоміг не адміністрація ні сбу + ще откинули
- Дата походження: 23.07.2023
Останнє редагування: