Розглянуто Владислав Келіні/БЛАТ/На розгляд Керівнику проета/ГА/ЗГА не роздивлятися

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Вендера

Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
36
Реакції
41
Бали
21
Нікнейм адміністратора:Владислав Келіні
Особистий нікнейм:Роман Вендера(6860019)
Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація!

Змушений звернутися до вас із детальною скаргою на адміністратора Владислава Келіні, оскільки в його діях чітко видно вибірковість, упередженість і так званий «блат», який абсолютно неприпустимий на вашому сервері. Я граю чесно, виконую правила настільки, наскільки це можливо, але коли стикаєшся з такою несправедливістю, виникає логічне запитання — для чого тоді взагалі існують правила, якщо одних за них карають, а іншим усе дозволено?

15.09.2025 о 22:39 (час гри, початок мого фрапсу) відбулася ситуація, яка наочно доводить, що адміністратор діяв вибірково. На 00:29 чітко видно, як гравці стоять зверху на інших людях, але реакції з боку адміністратора немає. На 01:33 ситуація повторюється — знову кілька гравців стоять над людьми, але вони залишаються безкарними, хоча порушення правил абсолютно очевидне. І тут починається найцікавіше: я стояв у черзі, нічого не порушував, але на 01:51 отримую FD (нанесення шкоди здоров’ю людині), а вже на 01:59 отримую DM (вбивство гравця без вагомої IC-причини). Тобто на мене реакція миттєва й жорстка, хоча були інші, більш грубі порушення, які залишилися поза увагою адміністратора.

Далі я беру транспорт і на 02:48 вирушаю назад на місце ловлі гаража, розуміючи, що часу лишається небагато — всього близько 6 хвилин. На 06:17 я знову прибуваю до гаражів. Я усвідомлював, що шансів зловити гараж у мене практично немає, бо L.ALT я вже фізично не натисну. У цей момент я приймаю рішення залізти на людей зверху й спробувати хоч якось зловити гараж. На 06:37 я стою над людьми, але повторюю ще раз — я був далеко не єдиний. Інші гравці так само знаходилися в такому ж положенні. Проте відбувається вибірковість: саме мене адміністрація відкидає першим, хоча поряд були й інші порушники. Їх чомусь не чіпають, не реагують, не карають, а от я відразу опиняюся в деморгані. І на 06:56 мене вже немає в грі — я сиджу покараний.

Я прекрасно розумію і визнаю, що мої дії також були порушенням — я дійсно став на людей. Але суть не в цьому. Суть у тому, що правила мають бути однаковими для всіх, а не для обраних. Чому гравці, які робили те саме, залишилися безкарними? Чому їх навіть не відкинули, а мене миттєво посадили? Це що, вибірковість? Це блат? Це упереджене ставлення? У мене складається чітке враження, що адміністратор Владислав Келіні свідомо закрив очі на одних, а мене зробив «показовою жертвою». Подібна поведінка не просто дратує, вона підриває довіру до адміністрації загалом.

Я гравець, який витрачає свій час, нерви й ресурси на цей проект, і коли я бачу, що адміністратор дозволяє собі діяти так відверто несправедливо, в мене виникає лише одне відчуття — відраза й розчарування. Це не рівність перед правилами, це не об’єктивна адміністрація, це явний подвійний стандарт. Уявіть собі, що відчуває гравець у цей момент: я дивлюся на екран, бачу, як інші роблять те саме, що і я, але вони залишаються безкарними, а я отримую деморган. Це чиста несправедливість, це знущання над здоровим глуздом.

Я вважаю абсолютно неприпустимим, щоб адміністрація сервера дозволяла собі таку поведінку. Коли адміністратор починає діяти не за правилами, а за власними симпатіями чи домовленостями, то сервер перетворюється не на ігровий майданчик із чіткими правилами, а на хаос, де панує «свій до свого по своє». Я не можу і не хочу миритися з такою ситуацією. Якщо адміністратор має повноваження карати гравців, то він повинен карати всіх однаково, а не вибірково. Інакше це вже не модерація, а відверте зловживання своїми повноваженнями.

Саме тому я пишу цю скаргу. Я хочу, щоб усі побачили й зрозуміли, що відбулося. Я визнаю своє порушення, але я вимагаю чесності. Якщо карають — то карають усіх. Якщо карають вибірково — це вже не сервер, а балаган. І саме так я себе почував, коли мене відправили в деморган, а інші гравці, які робили те саме, залишилися безкарними. Це приниження, це несправедливість, і це прямий доказ того, що адміністратор Владислав Келіні діяв упереджено.

Тому я ВиМаГаЮ ЗНЯТТЯ ДАННОГО АДМІНІСТРАТОРА Владислава Келіні з посади та прошу, щоб цю скаргу особисто переглянув керівник проєкту Олег Галицький. Я вважаю, що така поведінка адміністратора є неприпустимою та грубо дискредитує саму ідею чесної модерації. Якщо подібні випадки залишати без уваги, то це призводить до хаосу, недовіри та повної зневаги до правил, які мають бути однаковими для всіх гравців без винятку.

У мене виникає цілком логічне та справедливе запитання: навіщо тоді взагалі стояти на зльоті, витрачати свій час, нерви та ресурси, якщо в результаті адміністратор, який діє упереджено й вибірково, залишиться безкарним? Чому гравці мають дотримуватись правил і надіятися на чесність, якщо адміністрація демонструє подвійні стандарти?

Я не перший день на проєкті, і завжди намагався грати чесно, але така ситуація викликає лише розчарування й обурення. Адміністратор, який має бути прикладом, замість справедливості показує власну заангажованість і вибірковість. Це принижує саму цінність ігрового процесу і відштовхує гравців, які щиро віддані серверу.

Я наполягаю на тому, щоб керівництво розглянуло дану скаргу максимально уважно, адже мова йде не просто про один випадок, а про принципову позицію: чи є у нас чесна адміністрація, чи ми далі миримося з «блатом» і вибірковим ставленням. Якщо правила існують, то вони повинні діяти для всіх однаково. Якщо адміністратора, який порушує ці принципи, не буде покарано, це стане прямим сигналом для всіх гравців, що на сервері панує несправедливість і хаос.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:15.09.2025р

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

На вашому відеодоказі чітко видно як покарали гравця, котрий вбив вас о 22:41, а саме гравець Діма Дядя [6889005] отримав блокування о 22:42 за DM на зльоті. Стосовно порушень інших гравців, адміністрація в онлайн часі видавала покарання та за усі порушення, які бачили - видавали.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі