Розглянуто Владислав Колінз | Для ктп !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Snezha Volkova

Z/L VOLKOV
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
139
Реакції
354
Бали
66
1. Сервер у діскорд: Центральна Україна (01)
2. Нікнейм теха: Владислав Колінз
3. Особистий нікнейм (Discord): sn1g
4. Суть скарги:

Вітаю, Шановна технічна підтримка!

Модератор діскорду, а саме Владислав Колінз на скільки мені відомо, вже не одноразово видаляє всю переписку в офіційному діскорді, в чаті «Спілкування» неоф. орг. , тобто кланів.

Так, там були образи та неадекватні висловлювання зі сторони неофів. АЛЕ, замість того щоб читати чат, даний модератор вирішив СПРОСТИТИ собі задачу, та видалити всі повідомлення за день.

Багато гравців в неоф. орг. обурені та вже писали йому про це. На що він відповів, що це не його проблеми що ми неадекватно спілкуємся (скрін нище).
АЛЕ МОДЕРАТОР повинен читати чат і видаляти виключно порушення а не весь чат в якому спілкувались гравці.

Проти даного адміністратора я нічого не маю. Але прошу приняти міри що до такого модерування в діскорді.

Дякую!

5. Доказ: (скриншот/відео):
D0465BC1-5E0D-4431-834E-4D723664F3B7.jpeg

099876A6-8E6B-40BE-91C4-501037B9905B.jpeg

6. Дата походження:14.03.24

Останнє редагування:

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
Зважаючи на останні події, я б хотів висловити своє розчарування щодо рішення модератора щодо видалення всієї переписки за день в чаті спілкування кланів. Видалення такого обсягу інформації, коли вона не містила образливих або неприпустимих матеріалів, справді виглядає дещо надмірним.

Я вважаю, що видалення повинно бути обґрунтованим і спрямованим на захист загального благополуччя та атмосфери на сервері. Можливо, є кращі способи реагування на ситуації, які викликають занепокоєння, наприклад, попередження учасників або видалення конкретних повідомлень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі