Зачинено Владислав Крутов/ посадив без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
51
Реакції
7
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора:Владислав Крутов
2. Особистий нікнейм:Юрій Золото 355
3. Суть скарги:Я грав грав і мене посадили без причини хоса ніякої жб навіть на форумі не було,прошу або витягрнути з тьюрми або відправити мені чітки докази мого порушення
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження:30.03.2023

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
[НА розгляді]
Запросив докази у адміністратора.
Данний гравець нецензурно виражався стояв поряд та слухав, посадили скоріше за все за образи, Виношу свій вердикт щоб данний гравець а саме Юрій Золото надав докази що він не провокував та не виражався бранью нецензурною, ніякого порушення зі сторони адміністратора не бачу, мій вердикт закрити скаргу.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
[НА розгляді]
Запросив докази у адміністратора.
Також він збивав людей та будучи в фракції нпу їздив сам на патруль та заїжджає на території неоф організацій будучи при формі. Юрій Золото надайте докази що ви нічого не робили

Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
Якщо ви такі розумні то я уже не в нпу то надайте докази порушення і чому ви сунете носа туди куди не треба

Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
Данний гравець нецензурно виражався стояв поряд та слухав, посадили скоріше за все за образи, Виношу свій вердикт щоб данний гравець а саме Юрій Золото надав докази що він не провокував та не виражався бранью нецензурною, ніякого порушення зі сторони адміністратора не бачу, мій вердикт закрити скаргу.
Я вам кажу за які образи що ви курите,а не так що ви нічого не побачили не зрозуміли а "вставляєте свої 5 копійок"

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
Також він збивав людей та будучи в фракції нпу їздив сам на патруль та заїжджає на території неоф організацій будучи при формі. Юрій Золото надайте докази що ви нічого не робили
Та перестаньте оффтопить якщо хочете подати на мене заявку то подавайте p.s у мене на вас є теж багато інформації порушення де ви порушуєте і тим паче ви тут нічого не вирішуете тут саме а цій скарзі вердикт дає зга

Останнє редагування:

Рейн Архангел

Жив, пока живёт память обо мне ♛
Реєстрування
28 Жов 2022
Дописи
377
Реакції
110
Бали
43
Вік
24
ЗАКРИТО
Адмін
істратор надав докази порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі