1. Нікнейм гравця: Владислав Кулініч, Герман Біліченко
2. Особистий нікнейм: Макс Набанов ID (78856)
3. Суть скарги: Не справедливе рішення суду.
Затримали по кримінальній справі: ТУТ
Привезли на суд, надали відео-доказ обвинуватили в хабарі де чітко видно що я хабар не брав та з КПЗ людей не відпускав: ТУТ
Відео-докази суду: Винесли рішення суду 8 годин деморгану, хоча нічого подібного в хабарі я не робив. Як видно на відео з КПЗ людину випустив О.Набанов, а його думки читати я не вмію. На момент того коли когось випустили, я вже побіг по своїм справам, і не міг бачити що когось з КПЗ випустили.
ВІДЕО 1
ВІДЕО 2
ВІДЕО 3
ВІДЕО 4
ВІДЕО 5
ВІДЕО 6
ВІДЕО 7
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео надав вище!
5. Дата порушення: 23.04.2023 (Тайм Коди відсутні) Передивіться відео докази обвинувачення та все буде зрозуміло.
2. Особистий нікнейм: Макс Набанов ID (78856)
3. Суть скарги: Не справедливе рішення суду.
Затримали по кримінальній справі: ТУТ
Привезли на суд, надали відео-доказ обвинуватили в хабарі де чітко видно що я хабар не брав та з КПЗ людей не відпускав: ТУТ
Відео-докази суду: Винесли рішення суду 8 годин деморгану, хоча нічого подібного в хабарі я не робив. Як видно на відео з КПЗ людину випустив О.Набанов, а його думки читати я не вмію. На момент того коли когось випустили, я вже побіг по своїм справам, і не міг бачити що когось з КПЗ випустили.
ВІДЕО 1
ВІДЕО 2
ВІДЕО 3
ВІДЕО 4
ВІДЕО 5
ВІДЕО 6
ВІДЕО 7
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео надав вище!
5. Дата порушення: 23.04.2023 (Тайм Коди відсутні) Передивіться відео докази обвинувачення та все буде зрозуміло.