Розглянуто Владислав Кєлліні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
20
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Харсі Волтерсон
  3. Суть скарги: Данний Адміністратор посадив мене по скарзі 3690 скарга неоф "тик на мене" та підписав "
  4. ..........................................................................................Гравець Харлі Волтерсон [ 6849779 ] отримає покарання за:
    6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 60 хвилин
    6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 30 хвилин"

1. Чому данний адміністратор назвав мене "ХарЛі" Якщо мій нік нейм "ХарСі"
    2. Данний Адміністратор посадив на "2 години" Хоча написано що буде 90 хв. доказ: "тик на мене" ps: Мене не могло посадити на більший термін так як я є СБУшніком + Розшук не видається. А штрафи не привищують 60к тому вони теж не впливають на це
    3. На данній відео фіксації: Чітко видно що я захистив гравця: Дан Гост від: Назар Дяченко Так як ця людина просто так почала тулити по Дан Госту І там чітко видно що я захищаю гравця.
    Адміністратор образив мене тим що назвав мене "ХарЛі" це є не компетентність з сторони Адміністратора
    Як будемо вирішувати це питання?
    4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Тик1
  5. Дата походження: 29.09.2025

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно. Стосовно +30 хв до терміну покарання. У вас були штрафи, тому система добавила +30 хвилин. На ваших доказах видно, що саме "Система" ув'язнила. Стосовно того, що адміністратор не правильно написав ваше ім'я - було змінено на правильне.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі