Харсі Волтерсон
Козак
- Реєстрування
- 30 Гру 2022
- Дописи
- 42
- Реакції
- 20
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
- Особистий нікнейм: Харсі Волтерсон
- Суть скарги: Данний Адміністратор посадив мене по скарзі 3690 скарга неоф "тик на мене" та підписав "
- ..........................................................................................Гравець Харлі Волтерсон [ 6849779 ] отримає покарання за:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 60 хвилин
6.14.1. "RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 30 хвилин"
1. Чому данний адміністратор назвав мене "ХарЛі" Якщо мій нік нейм "ХарСі"
2. Данний Адміністратор посадив на "2 години" Хоча написано що буде 90 хв. доказ: "тик на мене" ps: Мене не могло посадити на більший термін так як я є СБУшніком + Розшук не видається. А штрафи не привищують 60к тому вони теж не впливають на це
3. На данній відео фіксації: Чітко видно що я захистив гравця: Дан Гост від: Назар Дяченко Так як ця людина просто так почала тулити по Дан Госту І там чітко видно що я захищаю гравця.
Адміністратор образив мене тим що назвав мене "ХарЛі" це є не компетентність з сторони Адміністратора
Як будемо вирішувати це питання?
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик1 - Дата походження: 29.09.2025
Останнє редагування: