Розглянуто Владислав Лучман, Артем Мартинез, Радік Котик і Святік Ланько / Халатні відповіді на репорт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Привид

Звичайний клановець | 03
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
197
Реакції
88
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Лучман, Артем Мартинез, Радік Котик і Святік Ланько
  2. Особистий нікнейм: Артем Привид
  3. Суть скарги: У лабораторії була людина, яка заважала мені та іншим гравцям збирати петру, коли я написав у репорт, що робити? Вони відповіли подавати скаргу на форум. А як я повинен подавати скаргу на форум за перешкоду, за яку можна тільки кікнути або заспавнити? Це просто була відмова допомагати мені. Адміністратор Святік Ланько взагалі дав відповідь на запитання, яка навіть не стосується до поставленого питання. Прошу розібратись.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 27.02.2025

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Лучман, Артем Мартинез, Радік Котик і Святік Ланько
  2. Особистий нікнейм: Артем Привид
  3. Суть скарги: У лабораторії була людина, яка заважала мені та іншим гравцям збирати петру, коли я написав у репорт, що робити? Вони відповіли подавати скаргу на форум. А як я повинен подавати скаргу на форум за перешкоду, за яку можна тільки кікнути або заспавнити? Це просто була відмова допомагати мені. Адміністратор Святік Ланько взагалі дав відповідь на запитання, яка навіть не стосується до поставленого питання. Прошу розібратись.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 27.02.2025
Вітаю,
Я помилився з відповіддю на репорт, оскільки хотів відповісти іншій людині, але якимось чином вийшло, що відповів вам.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Адміністратор котрий відповів не по темі репорту, вибачається, бо в той момент був великий наплив репортів, через це він сплутав айді.
З ним буде проведено бесіду.

З приводу іншої адміністрації та загалом відповіді від них, є вірним, так як лабораторія, є публічним місцем де багато гравців, і каждий очікує та забирає чекпоінт згідно своїх можливостей.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,909
Реакції
1,786
Бали
253
Вітаю
Переглянувши ваші відеодокази, порушень від гравця 86836 немає, так як він вам не робив жодної перешкоди.
Ситуація яка склалась на відео,не підпадає під порушення правил серверу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі