Відмовлено Владислав Мамаєнко / Обман адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Владислав Мамаєнко
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: Тепер пояснюю повну ситуацію я їхав за мерседесом який порушив правило дорожнього руху а саме проїзд по зустрічній смузі і я поїхав зупинити транспорт аби виписати штраф за порушення Правил Дорожнього руху і після цього як я почав погоню і я заїзжав на міст в сторону Лівого Берега Києва їхала Ауді заднім ходом навмистно звернула в мою сторону аби я врізався в неї і я їхав швидко за данним мерседесом і із за того що ауді навмистно звернула в мою сторону я врізаюся в неї і починаю далі їхати за мерседесом і після цього як я почав їхати бачу що по моїй автівці відкрили вогонь з машини Ауді але не з тією з якої я врізався випадково а з зовсім іншої і я затормозив і почав відкривати вогонь у відповідь по тій машині із якої почали по мені стріляти і гравець під ім'ям Владислав Мамаєнко подає на мене Скаргу що я нібито багоюзив хоча на моєму фрапсі прекрасно видно що до мене підїхали дві автівки які перекрили мені вихід з авто і якщо б я вийшов з авто мене би зразу вбили в той момент коли я тільки вийду з авто а так я вирішив хоча якось не уявляти себе супергеройом (аби не порушити PG) і тим більше я стріляв не рухаючись на своєму транспорті я саме сидів на ньому і нікуди не їхав тому це не може вважатися багоюзом. Тому звертаюсь до Шановної адміністрації щоб покарала данного гравця за правилом серверу а саме 4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
  4. Докази (скріншот/відео): Доказ
  5. Дата порушення: 27.04.2025

Останнє редагування:

Мілана Домеліо

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
282
Реакції
282
Бали
68
Вік
22
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт!
Від гравця порушення не виявлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі