Відмовлено Владислав Матвієнко // BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Матвієнко

💎💎💎
Активний гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
733
Реакції
150
Бали
103
Повне ім*я: Владислав Матвієнко
Стать: Чоловік
Зріст: 1.85 см
Вага: 85 кг
Дата народження: 29.09.2000
Місце роботи: СБУ Дніпра
Місце народження: м.Нюрнберг
Місце проживання: м.Харків
Вік: 23 роки
Статура: Спортивна
Сімейний стан: Не одружений.
Освіта: Середня
Риси характеру: Товариський, доброзичливий, упевнений у собі, відповідальний.
Знання мов: Українська, Англійська, Німецька.

Дитинство.

Я народився в місті Нюрнберзі, в пологовому будинку №3. Батьки були щасливі, коли взяли мене на руки, у них посмішка сяяла на обличчі. Коли вони привезли мене додому, поклали в дитяче ліжечко. Купили мені іграшок і на ніч читали казки. Мій батько працював на рудодобувному кар'єрі, він там усім керував і керував. Мама працювала лікарем - терапевтом. Мої батьки добре розуміли різні мови, здебільшого Українську та Німецьку. Ми з сім'єю проводили багато часу і були щасливі. У день народження, коли мені виповнилося 6 років, батько влаштував для мене справжнє свято, адже він сказав, що всією сім'єю ми полетимо в Україну, в місто Дніпро, подорожувати. Не швидкими темпами, ми почали збирати речі. Купивши квитки в аеропорту, нам потрібно було чекати 26 хвилин на перший рейс літака. І ось ми нарешті, через деякий час, прибули в місто Дніпро. Оглядали різні пам'ятки, пам'ятники. Скільки ж там красивих місць... Потім батько зняв для нас номер у готелі.

Молодший Шкільний Вік.

Батьки мене віддали в одну з Українських шкіл. Тоді мені було 8 років. Спочатку було важко з новими однокласниками і проведеними шкільними предметами, адже я тоді практично не розумів Українську мову, але з часом все стало налагоджуватися... Надалі мені все вдавалося легко, але ось оцінка з математики мене підводила. З кожним навчальним роком, програма навчання ставала дедалі складнішою, проте на цьому я не здавався, старанно зубрив і вивчав навчальний матеріал. У вільний час з деяких предметів я гортав сторінки, попередньо вивчаючи матеріал наперед. Життя в Україні налагоджувалося. Батько знайшов собі роботу, цього разу він працював на будівництві. Мама перебувала вдома і займалася домашніми господарськими справами. На жаль, мій батько загинув. Це сталося на будівництві, тато так старанно працював, що аж біг з нього піт. Однак, він це не витримав, знепритомнів. Його колеги швидко викликали швидку, але, на жаль, вона не встигла вчасно і стався летальний результат. Скільки горя ми тоді пережили з мамою.

Підліткове життя.

Мама знайшла собі роботу, вона працювала в продуктовому магазині. А я продовжував вчитися. Закінчивши школу 11 класів, я отримав середню повну освіту. Ми з мамою все часто згадували батька... Грошей нам не вистачало і мені доводилося влаштовуватися на 1, а то й 2 роботи. Я намагався працювати дуже старанно і наполегливо. Незабаром прийшла повістка в Армію. Зрозуміло, не можна ніяк відмовитися, і я пішов до лав Військово Морського Флоту. Там служачи Батьківщині, я часто згадував про ті щасливі дитячі роки. Повернувшись з Армії додому, я був дуже радий. Мама мене почала міцно обіймати і годувати пиріжками з капустою. І все-таки я знову зважився знайти роботу. На той момент, завдяки Армії, я мав військовий квиток і міг влаштуватися в Національну Поліцію України . І якщо чесно, мені туди найбільше хотілося. І ось пройшовши співбесіду, я підвищився за довгу й успішну працю, до звання лейтенанта. Зарплата була цілком пристойна, до того ж давали додаткові преміальні за затримання злочинців.

На даний момент.

Моя мама поїхала з міста, тепер вона живе в під Харьковом в маленькому сільському будиночку. А я залишився в місті. Заробивши досить пристойний статок грошових коштів, я припинив оренду номера готелю і купив собі квартиру. Через деякий час, я вже мав машину. Що стосується трудової діяльності... вакантно за заявками пробув підполковником Національної Поліції України, потім мене призначили як довірену особу на Полковника Збройних Сил України, я вирішив, що моє місце саме на такому офіцерському званні. Після неуспішного терміну заступницької посади, я перевівся Капітаном у ДКВС. Знову ж таки відкрилися вакансії на звання Полковник МВС, чим власне я і скористався. Через кілька днів, відстоявши достатню кількість часу на посаді, я подав заяву в академію СБУ. Зараз я перебуваю в їхніх лавах на званні Капітан. Машину я продав, залишилася лише квартира. Ось власне і все, я розповів про майно і трудову кар'єру на даний момент. Зараз же я вільно очікую, коли відбудеться відбір на звання Майора СБУ.

Життя загалом.

Загалом моє життя було не таким вже й радісним, хоч і бували щасливі моменти. Я виріс самостійною, сміливою людиною. Домігся кар'єрних сходів, накопичив досить велику кількість грошових коштів у бюджеті, купив майно. Усе це далося не даром, за старанну працю. Перескакування з місця роботи на інше місце - мене сильно стомлювало, все ж таки мені треба визначитися де бути.

Руслан Трач

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
249
Реакції
72
Бали
33
Шановний Гравець,

Виразжаючи повагу до вашої творчості, маємо невеличкі зауваження щодо вашої біографії персонажа. Зазначаємо, що вона була відхилена через
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків). (у вас 3746)

Запрошуємо вас провести деякі вдосконалення та унікалізацію тексту вашої біографії. Будь ласка, зверніть увагу на те, щоб зберегти власний стиль та оригінальність. Ми впевнені, що ваш творчий підхід дозволить створити неперевершену та унікальну історію вашого персонажа, Очікуємо вашу заявку через 24 години.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі