Схвалено Владислав Матвієнко // BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Матвієнко

💎💎💎
Активний гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
733
Реакції
150
Бали
103
Ім'я: Владислав
Прізвище: Матвієнко
Стать: Чоловіча
Вік: 23 років
Місто народження: Дніпро
Громадянство: Українське
Освіта вища
Зріст: 185 см
Вага: 85 кг
Колір очей: Голубі
Місце роботи: СБУ м.Дніпро у званні Капітан

РОЗДІЛ I “Дитинство”
Народився я 29 серпня 2000 року у місті Дніпро. Батько мій працював у СБУ у званні Полковника, а мати – працювала в ЦМЛ-А мед сестрою. Виховував мене здебільшого батько, його виховання ґрунтувалося на дисципліні та підтримці в мені спортивних якостей, завдяки батьківському вихованню я зростав дуже дисциплінованим. Серед інших хлопців у дворі я мав авторитет і всі брали з мене приклад.

РОЗДІЛ II “ОСВІТА”

Після досягнення 7-ми літнього віку я пішов у 1 клас "А" ЗОШ №4 м.Дніпро. З учителями був тактовний, критику вислуховував на свою адресу адекватно, у суперечці з учителями помічений не був, навчався досить добре. У ЗОШ №4 я провчився 11 років. Після закінчення середньої школи, я полетів до Харькова . В Харкові я вступив до Харківського Юридичного Інституту МВС України, на Факультет підготовки співробітників для оперативних підрозділів поліції, який закінчив з червоним дипломом.

РОЗДІЛ III “ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА”

Закінчивши Харківський Юридичний Інститут МВС України у 2018 році, мене призвали до армії за призовом.Служив я у Десантних військах, Підрозділи ССО "Десептикони", за час служби брав участь у двох спецопераціях за межами території України, про які не маю права розголошувати. Маю ордер Мужності та Героя України. Після закінчення термінової служби було демобілізовано у 2019 році, після чого я повернувся до себе на батьківщину в м. Дніпро.

РОЗДІЛ IV "КАР'ЄРА ЦМЛ по місту Південний"

Після прибуття в Дніпро, моя мати повідомила про те, що в ЦМЛ по м. Дніпро потрібен Головний лікар, і Міністр охорони здоров'я готовий розглянути мою кандидатуру, тому що в мене були навички в медицині, ще при службі термінової служби, і я мав уже вищу освіту, хоч і не за профілем, але мав і це було плюсом для мене, Пройшовши співбесіду з Міністром Охорони Здоров'я я був прийнятий на Посаду Гловного Лікаря по місту Дніпро, це був випробувальний термін... Випробувальний термін я пройшов на відмінно і мені дали можливість зайняти вже офіційно посаду Гловного Лікаря ЦМЛ по місту Дніпро, мати переповнювала гордість за мене, я відпрацював кілька років на цій посаді...але мого батька це розчаровувало, тому що я не пішов за його профілем...

РОЗДІЛ V "КАР'ЄРА в Національній Поліції України по місту Дніпро"

Від свого батька я дізнався що на службу в Національну Поліцію України потрібний Полковник новому Генералу, так як попередній пішов вгору по кар'єрі, і мій батько наполягав на тому, що я почав працювати за своїм профілем на який відучився в місті Харків, я приїхав на прохання батька підготувавши пакет документів, пройшовши мед комісію та інше, мою кандидатуру схвалили на посаду Заступника начальника Національної Поліції України.Мій батько був гордий за мене, тому що я виправдав його надії та бажання!

РОЗДІЛ VI "КАР'ЄРА СБУ України"

Мій приятель повідомив про те, що в СБУ України в місті Дніпра потребують досвідченого фахівця на зразок мене, так як при виконання спецзавдання попередник отримав серйозне поранення і залишив службу в СБУ, я обдумав дану пропозицію мого товариша, і зрозумів я недаремно відслужив у Спецназі, не дарма ознайомився з медициною, і вже добре був знайомий з нормами, законами і мав гарну вагу в правоохоронних органах влади, я зрозумів, що мій досвід у нагоді в СБУ і написав заяву на перевод, але у зв'язку з Ієрархією СБУ на порядок вище цінуються ніж я Полковник НПУ, і мене працевлаштували на посаду Майора СБУ, я зайняв місце Заступника Командира ЦСO "А" (Альфа), за роки служби мав тільки подяки в особі керівництва, і служив доблесно, поки мені не довелося повернутися до НПУ.

РОЗДІЛ VII “Повернення до Національної Поліції України у Дніпра”

За розпорядженням СБУ я був запроваджений туди, звідки прийшов до них... За інформацією керівництва, у моєму дорогому улюбленому НПУ по м.Дніпра після зміни керівництва, почався бардак і процвітання корупції, моїм завданням було виявити і викрити корупціонерів усередині підрозділу, так як моя стара посада в НПУ була зайнята, мені довелося повернутися в підрозділ вже на посаду Підполковника, і очолити внутрішній відділ НПУ, завдяки моїм розслідуванням і без посереднього зв'язку з СБУ всі порушення усередині НПУ були зафіксовані, і порушено кримінальні справи, дієве керівництво відсторонено з посад, а я пішов зі служби, так як і в СБУ після мого впровадження в НПУ була зайнята моя посада іншим співробітником ...

РОЗДІЛ VIII "Кар'єра в СБУ по місту Харьків"

Через кілька років після відходу зі служби, я зрозумів, що вже не зможу без неї існувати, я переїхав до міста Харків, зняв там номер у готелі, і почав шукати собі роботу до душі, через пару днів я зустрів співробітника СБУ, ми з ним разом служи термінову службу, він мені і підказав про те, що у них в СБУ формують новий спеціальний підрозділ БКОЗ (Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю), і розповів про те, що у нього у відділі напруження зі співробітниками, ну і запросив мене на зустріч з Генералом, що б ми могли все обговорити ... ще через кілька днів ми зустрілися з Генералом і обговорили всі нюанси служби, оскільки підрозділ БКОЗ (Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю) було створено не за довго до нашої зустрічі то в ньому була вакантна посада Заступника Командира БКОЗ, на посаду Капітана, у зв'язку з цим я і обійняв цю посаду і служив у спецпідрозділі до того моменту, як Генерал не зрадив нас усіх і не покинув область, після його відходу і скандалу в коло СБУ, я зрозумів, що мені потрібно звалювати з підводної човни...і написав заяву на переведення в СБУ міста Дніпро, ближче до рідних вулиць і дворів...

РОЗДІЛ IX “СЬОГОДНІЙ ЧАС”

Мені 23 років, є Капітаном – СБУ містом Дніпра. У вільний час любу займатися спортом та походами в тир, для збільшення своїх професійних навичок володіння зброєю.

Далі буде......

Руслан Трач

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
249
Реакції
72
Бали
33
Winslow - Role Play Biography || Luffy_Taro | Forum – Arizona RolePlay

Шановний Гравець,

Вражаючись вашою творчістю, маємо радість повідомити, що ваша біографія персонажа була
схвалена. Ми вдячні за вашу унікальність та креативний підхід до створення історії.

Будь ласка, поділіться своєю інформацією за допомогою цієї Google формою нижче.
*Кликабельно*

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі