Відмовлено Владислав Олександрович / руїнить армію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bogdan Dlogushz

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
11
Реакції
4
Бали
6
1. Нікнейм лідера / заступника: Владислав Олександрович
2. Особистий нікнейм: Микола Барсик
3. Суть скарги: лідер мішає рекрутам
4. Особисті докази (скриншот/відео): скріншоту немає, пишу текстом. Я зайшов на 2 сервер вчора перший раз, вступив в армію вчора. Сьогодні з самого ранку я шукав людину, якій я можу здати правила. Загалом приблизно годин 5 ми шукали людину, яку може в мене прийняти правила. Я здав і мені сказали що ввечері мене зможуть підвищити. Потім ввечері на строю лідер каже що всі рекрути ведуть так, як лідеру не подобається. Не розумію, що я зробив, коли тільки зарегеструвався на сервері вчора. Тепер лідер заборонив підвищення на 3 дні. Що робити рекрутам, коли все заборонено? Ставати на кпп - не можна, ставати на блок-пости - не можна, їздити на патрулі - не можна. Виїзджати з ВЧ - не можна. Що тоді робити? Це дуже тупо, коли рекрутів ущемляють в правах. Хочеться грати у рп гру, де ти виконуєш свою роль, а не стояти на вч просто і нічого не робити. Навіть у житті новобранці в армії беруть участь в якійсь тренуваннях, і т.д. Тут ж нічого не роблять. Рекрути - непотрібні люди без підвищінь.Генерал сам каже, що не розуміє як це бути рекрутом, але робить все щоб ми сиділи на посаді рекрута максимально довгий час.
Ми с другом прийшли сюди грати, піднімати якось рівень рп на сервері. Ми цілий божий день сьогодні чекали когось, щоб здати статут та присягу, нас цілий ігнорували, поки спустя 5 годин я не знайшов полковника і не 'поплакав' йому. Ввечері ж генерал каже що ми не зможемо підвищуватись 3 дні із-за деяких рекрутів, деяких повторюю, а не я саме. Хтось накосячив - карайте його, а тільки вчора зайшов у гру, це ***********************************изм... Я такий вже добре, хоч може за 3 дні на якійсь кпп стану , або блок-пост буду стояти, а не тут було. Нам сказали що ми *********************************** як сказав генерал робити не можемо. Генерал ж потім ще додав, що він не знає як це бути рекрутом та це відчути. Я рекрут, як і 3/4 армії сьогодні на строю, що нам робити без доступу?Повторюю ж , ми ніфига робити не можемо ні функціонально, ні по правилам лідера.
5. Дата походження: 10.01.2023 21.30

Останнє редагування:

Владислав Олександрович.

Західна Україна
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
18
1. Нікнейм лідера / заступника: Владислав Олександрович
2. Особистий нікнейм: Микола Барсик
3. Суть скарги: лідер мішає рекрутам
4. Особисті докази (скриншот/відео): скріншоту немає, пишу текстом. Я зайшов на 2 сервер вчора перший раз, вступив в армію вчора. Сьогодні з самого ранку я шукав людину, якій я можу здати правила. Загалом приблизно годин 5 ми шукали людину, яку може в мене прийняти правила. Я здав і мені сказали що ввечері мене зможуть підвищити. Потім ввечері на строю лідер каже що всі рекрути ведуть так, як лідеру не подобається. Не розумію, що я зробив, коли тільки зарегеструвався на сервері вчора. Тепер лідер заборонив підвищення на 3 дні. Що робити рекрутам, коли все заборонено? Ставати на кпп - не можна, ставати на блок-пости - не можна, їздити на патрулі - не можна. Виїзджати з ВЧ - не можна. Що тоді робити? Це дуже тупо, коли рекрутів ущемляють в правах. Хочеться грати у рп гру, де ти виконуєш свою роль, а не стояти на вч просто і нічого не робити. Навіть у житті новобранці в армії беруть участь в якійсь тренуваннях, і т.д. Тут ж нічого не роблять. Рекрути - непотрібні люди без підвищінь.Генерал сам каже, що не розуміє як це бути рекрутом, але робить все щоб ми сиділи на посаді рекрута максимально довгий час.
5. Дата походження: 10.01.2023 21.30
Дуже цікава історія.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,530
Реакції
3,102
Бали
253
Вітаю Шановний гравець!
Недостатньо доказів
В скаргі відмовлено !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі