Розглянуто Владислав Омельчук // Звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
12
Реакції
34
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Омельчук
2. Особистий нікнейм: Максим Платонов
3. Суть скарги: адмінстратор Владислав Омельчук о 24.02.24 о 01:17 звільнив мене з фракції "ВРУ" з посади "Голова Верховної Ради", по причині "Втрата довіри". Бажаю оскаржити дане рішення у зв'язку з тим що згідно правил серверу адміністрація має можливість звільняти особу з фракції за певні порушення та по причині "WARN", бажаю ознайомитися з порушеннями які були вчинині мною та стали причиною мого звільнення, у разі відсутності таких, прошу повернути мене до фракції на посаду на якій я перебував на момент звільнення.Також прошу перевірити інформацію щодо знаходження в грі прем'єр міністра Романа Романця під час мого звільнення, оскільки за інформацією моїх колег його на час звільнення в грі не було та звільнити він мене не міг.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1) звільнення; 2) перебування на 12 порядкому званню Владислава Омельчука.
5. Дата походження: 26.02.2024

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю. Колишній президент поставив вас на посаду «Голова Верховної Ради» без засідання та голосування партій. Також Вас було назначено на посаду «Голова Верховного Суду» - зовсім інша гілка влади. Далі Вас було назначено на посаду керівника партії. Згідно з цього - Ви мали значний вплив на прийняття законів, так як були Головою Верховної Ради і могли спокійно говорити однопартійцям за що голосувати, а за що ні. Далі Вас було назначено на голову РНБО. Після уходу лідера Ви мали повний контроль у владі.
Згідно з цього було прийнято рішення звільнити Вас за втрату довіри. Також, на мою думку, був присутній факт БЛАТу Вас на посаді, згідно з вашим призначенням на першу посаду без голосування і засідання (про що я і говорив вище). Гарного дня!

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор надав свою відповідь.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі