Розглянуто Владислав Омельчук // Не згоден з закриттям партії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лановий

⭐️ Батько Дніпра ⭐️
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
40
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Омельчук
2. Особистий нікнейм: Дмитро Лановий
3. Суть скарги: Була зачинена моя партія "Національний Фронт" та буде видалена, тому що, як сказано лідер та заступник лідера партії не є співробітниками ВРУ. Але як я знаю в правилах створення та подання партій немає пункта, який дозволяє комусь окрім керівного складу партії припиняти її діяльність, дозволяється за особливо тяжкі порушення (3 догани) позбавляти "офіціального статусу" але ніяких тяжких порушень з нашого боку не виявлено. Також згідно правил створення партій - партія це є народне угруппування, тому ніде не зазначено щоб для існування партії була обов'язковість знаходження керівників саме в ВРУ для проведення діяльності партії, бо це не формування фракції ВРУ. Прошу взяти до уваги, те що причина зачинення та видалення партії - є повністью вигаданою та не відповідає правилам серверу, щодо партій.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
СКАРГА
5. Дата походження: 24.02.2024

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
На розгляді. Очікую відповідь від адміністратора.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю. Кажу чесно, помилився з причиною. Партію було видалено за порушення правил.

Вас було звільнено з ВРУ за порушення статуту в районі місяця тому , за цей час:
- Кожного тижня лідер партії зобов’язаний звітувати свою роботу у письмовому вигляді на форумі. [не було]
-У випадку вручення підозри одному із членів партії, вона тимчасово припиняє свою діяльність на момент досудового розслідування. На одного із членів партії була відкрита кримінальна справа, ви проігнорували цей пункт правил і продовжили функцінування. (це зіграло ключовий факт видалення партії).

Очікуйте відповіді ГА.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Ваша партія буде відновлена.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі